MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na 'İnce' ziyaret
Politika
31 Ocak 2019 Perşembe 16:41

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na 'İnce' ziyaret

CHP tarafından üçüncü kez Güzelbahçe Belediye Başkan adayı gösterilen Mustafa İnce, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yürütme Kurulu ve Parti Meclisi tarafından üçüncü kez Güzelbahçe Belediye Başkan adayı gösterilen Mustafa İnce, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Başkan İnce, kendisini yeniden Güzelbahçe Belediye Başkanlığı’na aday gösteren başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere Merkez Yürütme Kurulu ve Parti Meclisi üyelerine teşekkür etti. Ziyarette, Başkan İnce Güzelbahçe’de birlik beraberliği sağlayıp İzmir’de en büyük oyu alacaklarının sözünü Genel Başkan’a verdi.


 
CHP bayrağı daha güçlü dalgalanacak
Başkan İnce; ‘ Ekibimizle birlikte oturup yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı masaya yatıracağız. Halkımızın karşısına yeni ve gelecek vadeden projelerle çıkacağız. Güzelbahçe’de hiçbir belediye başkanına üçüncü dönem nasip olmadı. Bu gururu bana yaşatan partime borcum var, bunu da 31 Mart günü tüm sandıklarda yüksek bir oy alarak taçlandıracağım’ dedi. 

Kılıçdaroğlu’ndan Güzelbahçe’ye mesaj
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “İzmir’i seviyorum, Güzelbahçe’yi seviyorum; Başkan’ı da Güzelbahçelilere emanet ediyorum” dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir