MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Lideri Özel’den son virajda 2 günlük kritik İzmir mesaisi
Politika
18 Mart 2024 Pazartesi 13:39

CHP Lideri Özel’den son virajda 2 günlük kritik İzmir mesaisi

İzmir sandık öncesi son dönemeçte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’i iki farklı gün bir kez daha ağırlayacak. Önümüzdeki cuma ve pazar günü İzmir’e gelecek olan Özel, hem iş dünyasıyla bir araya gelecek, hem ilçelerde halk buluşmaları gerçekleştirecek. Özel’in 22 ve 24 Mart’taki İzmir mesaisinin taslak programı belli oldu. 

GERÇEKİZMİR - Türkiye 31 Mart’ta yapılacak yerel seçim için geri sayıma geçerken, siyasi partilerde saha çalışmaları tam gaz devam ediyor. 

İzmir sandık öncesi son dönemeçte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’i iki farklı gün bir kez daha ağırlayacak. 

CHP Lideri, Özel 22 Mart Cuma günü İzmir’e gelecek. Ege İhracatçılar Birliği ile toplantı yapacak olan Özel, daha sonra Roman buluşmasına katılacak. Özel Mithatpaşa-Üçkuyular’da otobüsle seçim turu atacak.

Buca Kasaplar Meydanı’nda halk buluşması gerçekleştirecek olan Özel günün finalini Selçuk ilçesinde yapacak. Özel, Selçuk'ta Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in lansmanına katılacak. 

24'ÜNDE 2. BÖLGE'DE HALK BULUŞMALARI
Özel 24 Mart Pazar günü İzmir’e bir kez daha ve seçim öncesi son kez gelecek. Özel sırasıyla Foça, Aliağa, Menemen, Çiğli, Karşıyaka ve Bayraklı’da mesai gerçekleştirecek. Bu ilçelerde halk buluşması gerçekleştirecek olan Özel, Karşyaka’da üye katılık törenine, Bayraklı’da ise iftar yemeğine katılacak. Karşıyaka'da İYİ parti'den istifa edip CHP'ye katılan yaklaşık bin 500 kişiye rozet takılacak.


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Üye
 18 Mart 2024 Pazartesi 20:29
Neden hep sahil i dolaşıyor.doğu ve güney doğuya CHP ne zaman gidecek.yoksa Özel izmir,ı kaybeder tedirginliğini,mi yaşıyor.aday belirlemeyi yalnış yaparsan sonucunda hazır olacaksın.kadın olsun genç olsun ama partinin tozunu yutmuş emekçileri olsun.önce emek olmalı üye olarak kararsızım. Hele karşıyakada kime oy verecek.iyi partili bir adaya oy vermek CHP ye yakışmaz.kadın olsun ama partili olabilirdi.şimdi genel merkez emek verdiğinin karşılığını almasa üzülmezlermi.işte 28 aday adayıda aynı duyguyu taşıyor.ailesi karşıyaka da köklü aileymiş kimseyi ilgilendirmez .bizim dedelerimizde CHP Lİ.ve yıllardır partiye çalışıyoruz.ama köklü aile dedikleri kişi merkez sağdan gelen biri olduğu için üye olarak nasıl yapacağımızı karar veremedik.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir