MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP MYK'nın İzmirli isimlerinden ilk mesajlar
Politika
11 Kasım 2023 Cumartesi 20:39

CHP MYK'nın İzmirli isimlerinden ilk mesajlar

CHP'nin yeni MYK'sında İzmir'den 4 isim yer aldı. MYK’nın İzmirli isimleri sosyal medya hesaplarından yeni görevleriyle ilgili ilk açıklamaları yaptı.
CHP 38.Olağan Kurultayının ardından yeni Parti Meclisi, Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında ilk toplantısını yaparken,  Merkez Yönetim Kurulu (MYK) belli oldu.

İktidar politikalarına alternatif bir model olarak "gölge kabine" kurulması kararlaştırıldı ve 24 kişilik MYK oluşturuldu. Özel'in A Takımı'na İzmir'den 4 isim girdi. Partinin '2 numara'sı olarak tabir edilen Genel Sekreterlik görevi İzmir eski Milletvekili Selin Sayek Böke'nin olurken,,  parti sözcüsü görevi İzmir Milletvekili Deniz Yücel’e verildi.

İzmir Milletvekili Murat Bakan, İçişlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olurken İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen, Adalet Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu . MYK’nın İzmirli isimleri sosyal medya hesaplarından yeni görevleriyle ilgili ilk açıklamaları yaptı.

SELİN SAYEK BÖKE: Gerçek bir demokrasi örneği olarak tarihe geçen Kurultayımızda oylarıyla beni Parti Meclisimize seçen delegelerimize, bugün ilkini gerçekleştirdiğimiz Parti Meclisi toplantımızda Genel Sekreterlik göreviyle onurlandıran Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’e ve Parti Meclisi üyesi tüm arkadaşlarımıza, mücadelemizi var eden örgütlerimize, üyelerimize ve tüm halkımıza teşekkür ediyorum.
Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Türkiye’ye büyük bir değişimin sözünü verdik. Bu sözü tutmak, değişimi başarmak için hep birlikte mücadele edeceğiz. Yolumuz açık olsun.

DENİZ YÜCEL: 4-5 Kasım'da toplanan 38. Olağan Kurultayımızın ardından Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in başkanlığında yeni seçilen Parti Meclisi üyelerimizle ilk toplantımızı gerçekleştirdik.
Tarafıma itimat ederek Genel Başkan Yardımcılığı (MYK Üyeliği) ve Parti Sözcülüğü görevlerini tevdi eden Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e ve Parti Meclisimize teşekkür ediyorum.
Onun liderliğinde Cumhuriyet Halk Partimizi iktidara taşıyacak, halkın iktidarını kuracağız.

MURAT BAKAN: Beni partimizin MYK üyeliğine ve İçişleri Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine, gölge kabinede İçişleri Bakanlığı’na öneren Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e ve bu öneriyi oy birliği ile karara bağlayan Parti Meclisi üyelerimize çok teşekkür ederim.
Yolumuz açık olsun.
 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir