MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Narlıdere’de aday adayları buluştu
Politika
15 Kasım 2018 Perşembe 21:29

CHP Narlıdere’de aday adayları buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, CHP Narlıdere Belediye Başkan aday adaylarını bir araya getirerek toplantı düzenledi.

CHP Narlıdere İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya İlçe başkanı Şahin Fırat’ın yanı sıra, ilçe sekreteri Serkan Çağlar, ilçe bilişim sorumlusu Açelya Uğuz ve belediye başkan aday adayları katıldı. Toplantıya aday adayları; Celal Yıldız, Devrim Kırlangıç, Ezgi Deniz Urunga, Erkan Karasu, Hakan Kılıç, Önder Demirdöven, Öztürk Kurt, Feridun Gülel katılırken, kesin ihraç talebi ile disipline sevk edilen Cesamin Özkan toplantıya katılmadı.

CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat’ın aday adaylarını, aday adaylıkları süreci içerisinde dikkat etmesi gereken davranışlar konusunda bilgilendirirken, aday adaylarının siyasi nezaket içerisinde birbirleri ile iletişim kurmaları gerektiğini, hiçbir aday adayının bir başka aday adayının kişilik haklarını ihlal edecek şeklinde bir tutuma girmemesi gerektiğini belirtti.

Toplantıya katılan aday adaylarının oldukça neşeli oldukları bilgisine ulaşılırken, esprili bir ortamın oluştuğu belirtildi.

ADAY ADAYLARI ORTAK NOKTA BATUR’DA BULUŞTU

CHP Narlıdere Belediye Başkanı aday adaylarının katıldığı toplantıda dikkatleri çeken bir başka husus da mevcut Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak desteklenmesi oldu. Aday adayları Abdül Batur’un desteklenmesi konusunda ortak noktada buluştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir