MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Örgütleri İmamoğlu için sıraya girdi: İzmir'den bağış yağmuru!
Politika
10 Mayıs 2019 Cuma 16:22

CHP Örgütleri İmamoğlu için sıraya girdi: İzmir'den bağış yağmuru!

YSK’nın kararıyla 23 Haziran’da yeniden yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine yönelik, CHP tarafından İmamoğlu için başlatılan bağış kampanyasına İzmir’den parti örgütleri ve belediye başkanları destek oluyor. Konak’ta Belediye Başkanı Batur, İlçe Başkanı Gruşçu ile belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri kişi başı 100’er lira bağışta bulundu. CHP Gaziemir İlçe Örgütü ve CHP İzmir Gençlik Kolları da banka şubelerine giderek bağışta bulundular.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR- Yüksek Seçim Kurulu’nun aldığı iptal kararının ardından 23 Haziran tarihinde yeniden seçime gitmeye hazırlanan İstanbul’da, CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek yağıyor.

- İZMİR'İN BAŞKANLARINDAN İMAMOĞLU'NA MAAŞLI-KUMBARALI DESTEK... 

İmamoğlu için CHP tarafından başlatılan maddi destek kampanyasına destek büyüyor.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü İstanbul seçimleri için başlatılan bağış kampanyasına maaşıyla destek olurken, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ise "Oğlum Yağız Kaan'ın kumbarasını, bütün çocuklar demokrasi baharında yaşasınlar diye Ekrem İmamoglu'nun kampanyasına bağışlıyoruz" dedi.

KONAK VE GAZİEMİR ÖRGÜTLERİ İLE GENÇLİK KOLLARI DA BAĞIŞ YAPTI

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Guruşçu, belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri kişi başı 100’er lira bağışta bulundu. CHP Gaziemir İlçe Örgütü, Belediye Başkanı Halil Arda’nın da katılımıyla İlçe Başkanı Kasım Özkan’ın çağrısıyla Gaziemir’de bulunan bir banka şubesinde Ekrem İmamoğlu’na destek için buluştu. CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan da beraberindeki gençlik kolları yöneticileriyle CHP İzmir Gençlik Kolları adına İmamoğlu’na bağışta bulundu.

GRUŞÇU: EKREM İMAMOĞLU TÜM TÜRKİYE’NİN ADAYIDIR
Konak’ta bir banka şubesine giderek Belediye Başkanı Batur ve meclis üyeleri ile ilçe yöneticileriyle bağışta bulunan CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, İzmir’de bu anlamda öncü olduklarını söyledi.

23 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çeken Gruşçu, “23 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin olumlu sonuçlanması için desteğimizi sunmak üzere bir araya geldik. Bu sadece ekonomik bir destek değil, aynı zamanda demokrasi, adalet ve kardeşlik adına da atılmış bir adımdır. Büyüyerek de devam edecektir. Bu kampanya içerisinde yer alacak tüm yurttaşlarımızın bizim yanımızda yer aldığını biliyoruz. Bizi bir arada tutan bu yardımlaşma ve dayanışma duygusunun 23 Haziran’da yapılacak seçimler için çok önemli olduğunun farkındayız. İstanbul’da tüm seçmenlerimizin sandık başına gitmelerini istiyoruz.  Aydınlık bir gelecek için, gençlerimiz, yaşlılarımız, çocuklarımız, emeklilerimiz, kadınlarımız, engellilerimiz, işçilerimiz için bu mücadele ve dayanışma ortamını büyütmeye devam edelim. Ekrem İmamoğlu artık sadece CHP’nin değil, tüm İstanbul’un ve tüm Türkiye’nin adayıdır. Bu seçimler demokrasi, huzur, barış ve adalet adına bir mihenk taşıdır. Her şey çok güzel olacak diyerek ülkede yeni bir süreci başlatıyoruz” açıklamasında bulundu.

KONAK İLÇE ÖRGÜTÜ LOKOMOTİF OLACAK
23 Haziran tarihinde örgüt olarak İstanbul’da nöbet tutacaklarını ve görev başında olacaklarını ifade eden Gruşçu, “İzmir İl Başkanımız Deniz Yücel geçtiğimiz günlerde İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. İstanbul’a yapılacak desteğin yol haritası çizilmeye başlandı. Sadece İzmir değil, tüm Türkiye’den çok ciddi bir katkı olacak. İzmir örgütlü gücüyle İstanbul seçimlerinde yer alacak. İstanbul’da tüm örgütlerimizle birlikte bir çalışma gerçekleştireceğiz. Konak ilçe olarak bu çalışmanın da lokomotifi olacağız. Bağış kampanyasında ilk biz yer aldık. İstanbul’a ilk gidenler de biz olacağız. Diğer ilçe örgütlerimiz de bu yardımlaşma ve dayanışmaya hazır. Biz İzmir olarak bu sürece hazırız. Verilecek her görevi yerine getirmeye hazırız. Bunun için de gerekli altyapı çalışmalarına başladık” diye konuştu.

CHP GAZİEMİR’DEN İMAMOĞLU’NA DESTEK!
Geçtiğimiz günlerde YSK tarafından İptal edilen ve 23 Haziran’da tekrarlanacak olan İstanbul seçimleri için; CHP Gaziemir İlçe Örgütü, İlçe Başkanı Kasım Özkan’ın çağrısıyla Gaziemir’de bulunan bir banka şubesinde Ekrem İmamoğlu’na destek için buluştu.

HEDEF: DEMOKRASİ, HAK, HUKUK, ADALET!
Destek ve süreç hakkında konuşan İlçe Başkanı Kasım Özkan; “ Anamızın ak sütü gibi helal olan seçimi ‘ne olduğunu bilmiyoruz ama bir şeyler oldu’ diyerek, gerekçesiz ve adaletsiz bir şekilde iptal ettiler. İktidar mensupları YSK eliyle halkın iradesine darbe yaptı.  Aynı zarftan çıkan 4 pusuladan 3’üne geçerli, 1’ine geçersiz dediler. Aynı oyları sayan sandık kurulunun oluşumunda sadece Büyükşehir seçimleri için usulsüz dediler. Demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçen bu talihsiz durum Güzel Günlere olan inancımızı zerre zayıflatmadı. Aksine inancımızı daha da perçinledi. 23 Haziran’da hedefimiz; Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde, demokrasi, hak, hukuk ve adaletin tüm yurtta egemen olmasını sağlamak" dedi.

CHP GAZİEMİR ÖRGÜTÜ HAZIR!
CHP Gaziemir İlçe Örgütünün seçim, saha çalışmaları ve sandık güvenliği konularında tam donanımlı ve tecrübeli olduğunu aldıkları başarılı seçim sonuçlarıyla gösterdiklerine de değinen ÖZKAN; “Genel Merkezimiz tarafından başlatılan seçim kampanyasına destek olmak adına, İlçe Örgütümüz ve Belediye Başkanımız Sayın Halil ARDA ile birlikte buradayız. Bugün maddi olarak desteğimizi sunuyoruz. Bugünden itibaren de Genel Merkezimiz, İzmir ve İstanbul İl Başkanlıklarımız bizlere hangi görevi verirse biz hazırız. Seçim, sandık güvenliği ve saha çalışmaları konusunda fazlasıyla donanımlı ve tecrübeli bir örgütüz. Tüm benliğimizle, Gaziemir’de nasıl baharı getirdiysek İstanbul içinde elimizden gelenin fazlasını yapacak, gövdemizi taşın altına koyacağız. Partimizin İstanbul’da seçimleri tekrar kazanması ve Sayın Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yine başkan olması için Gaziemir’den en güçlü desteği sağlayacak, birilerinin engellediğini sandığı ama sadece 23 Haziran’a ertelediği baharı İstanbul’a ve dolayısıyla tüm ülkeye getirecek, Her şeyi çok güzel yapacağız!” dedi.

TÜM ÖRGÜTTEN DESTEK!
İlçe Başkanı Kasım Özkan’ın çağrısıyla bir araya gelen İlçe Yöneticileri, Kadın ve Gençlik örgütleri, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Belediye Meclis Üyeleri ve CHP’li üyeler hep birlikte kampanya için açılan hesaplara bağışta bulundular.

CHP GENÇLİK’TE BAĞIŞTA BULUNDU
CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan da beraberindeki gençlik kolları yöneticileriyle CHP İzmir Gençlik Kolları adına İmamoğlu’na bağışta bulundu.

Uyan yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bugün Ekrem İmamoğlu'nun kampanyasına destek vermek amacıyla temsili bir şekilde destek vererek, kıvılcımı al evlendirmiş bulunmaktayız. Burada  ilçe başkanlarımız ve il yöneticilerimiz ile birlikte temsili olarak yardımlarda bulunduk. Ancak bunun devamında bütün ilçelerde ve illerde büyük bir yardım kampanyasını parti gençlik kolları olarak hedefliyoruz. Çünkü öğrenciler harçlıklarından, kitap paralarından ve insanlar çocuklarının rızıklarından fedakarlık gösterirken ilk adı Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti olan bir gençlik örgütünün bu konuda geride kalması beklenemezdi ve şu an herkes şunu bilmelidir ki İzmir'in her noktasında bizler nasıl 1919'da bir demokrasi ve özgürlük mücadelesiyle savaş verilmişse; bugün 2019'da bir özgürlük ve demokrasi mücadelesi, bir hak yememe mücadelesinin içerisinde olduğumuzu biliyoruz. İlk gün de söylediğimiz gibi herhangi bir talimat ve ihtiyaç durumunda Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Gençlik Örgütleri göreve hazırdır. Gerekirse İzmir'i karış karış gezdiğimiz gibi İstanbul'un da her toprağını karış karış gezmeyi kendimize bir görev arz ederiz ve şunu gayet iyi biliyoruz ki biz gençler bugün eğer bir eksiklik varsa, ne gerekiyorsa yapacağız ve şu andan itibaren İzmir'de demokrasi için bir kampanya ateşini başlatıyoruz. Bütün ülkemizin ve İzmirimizin güzel ve aydınlık insanlarını Ekrem İmamoğlu'nun kampanyasına destek vermeye çağırıyoruz.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir