MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Urla'da Özbadur dönemi
Politika
26 Kasım 2017 Pazar 14:00

CHP Urla'da Özbadur dönemi

Urit Salonu'nda yapılan kongreye tek aday olan giren ve son yönetimde ilçe sekreterliği görevi yapan Hakan Özbadur CHP Urla'nın yeni başkanı oldu.

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir’de sona eren delege seçimlerin sonrasındaki bir buçuk aylık aranın ardından kongre ateşi yandı!

Takvim Konak ve Urla’da yapılan kongrelerle start aldı.

CHP Urla Kongresi Urit Salonu’nda yapıldı. Mevcut İlçe Başkanı Bahri Yalaz’ın aday olmadığı kongreye İlçe Sekreteri Hakan Özbadur tek aday olarak girdi.

Kayıtlı 296 delegeden 224’ünün oy kullandığı kongrede, Hakan Özbadur ilçe başkanlığına seçildi.

Özbadur başkanlığındaki yönetim kurulunda, Semiha Arat, Burcu Baratalı, Alp Bölükbaşı, Sultan Çınar, İsmet Gecikmiş, Abdülselami Güneş, Mustafa Karasakal, Osman Ufuk Ongan, Yiğit Öz, İlker Özbesler, İrem Özen, Cem Şahverdi, Tülay Şanlı ve Muharrem Uslucan yer aldı.

Kongrede Özbadur'un yanı sıra Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, İlçe Eski Başkanı Bahri Yalaz, CHP Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mert Anıl Akgül gibi isimler kurultay delegesi seçildi. 



KİMLER KATILDI? 
Urit Salonu'ndaki kongreye CHP'den yoğun ilgi var. Kongreyi İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, CHP İl Eski Başkanı Alaattin Yüksel, İl Yöneticileri Ednan Arslan, Utku Gümrükçü ilçe başkanları ve çok sayıda partili de katılım gösterdi.



ALTIOK O ÇAĞRIYI YİNELEDİ 
Urla’da da kongrenin divan başkanlığını CHP Genel  Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok yapıyor. Oturumda bir konuşma yapan Altıok, hükümeti KHK'lar ve tutuklanan basın mensupları üzerinden eleştirirken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun erken yerel seçim çağrısını da yineledi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir