MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de 2 İzmir Milletvekili 'PM için ben de varım' dedi!
Politika
22 Temmuz 2020 Çarşamba 10:09

CHP'de 2 İzmir Milletvekili 'PM için ben de varım' dedi!

CHP’de kurultaya günler kala İzmir’den 2 Milletvekili PM’ye aday olduğunu açıkladı.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi ‘nde (CHP) gözler 25-26 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek 37. Olağan Kurultay’da…

Kurultay öncesinde 60 kişilik Parti Meclisi (PM) için aday hareketliliği yaşanıyor.

PM’ye kimlerin seçileceği merak konusu olurken, CHP İzmir Milletvekili ve PM Üyesi olan Mehmet Ali Çelebi ile CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, kurultayda PM’ye aday olacağını açıkladı.

İZMİR’DEN 2 VEKİL PM’YE ADAY
Adaylığını, özgeçmişini içeren bir videoyla sosyal medyadan duyuran Mehmet Ali Çelebi paylaşımında, “İktidar Parti Meclisimize adayım. Şafak çığlıklarıyla sabaha eren o müthiş gece gibi geliyoruz!  Kara kışlara inat dallara yürüyen bahar gibi çiçek çiçek geliyoruz! Karaya hücum eden dalgalar gibi geliyoruz!” ifadelerine yer verdi.

Tacettin Bayır da adaylığını sosyal medya üzerinden duyurdu. Bayır, “Ülkeyi yönetenler, hiçbir zaman temsil ettiği halktan daha büyük daha değildir. Cumhuriyet’in en yaşamsal ilkelerinin yok edilmek istendiği, Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğinin oylanacağı iktidara yürüyüş kurultayımızda mücadelemizi omuz omuza sürdürmek adına Parti Meclisi görevi için onayınızı istiyorum” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 basri oyuncuoğulları
 22 Temmuz 2020 Çarşamba 13:24
Sayın Bayır PM'ni geçmişi çabaları ve mucadelesi ile hakediyor.Keske PM üyeleri partideki emekleri ile örnek olan Bayır gibi birer parti kulturu ve geçmişine sahip olsalar.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir