MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de 2 meclis üyesi için kesin, bir başkan yardımcısı için de 2 yıl geçici ihraç istemi!
Politika
16 Haziran 2023 Cuma 14:32

CHP'de 2 meclis üyesi için kesin, bir başkan yardımcısı için de 2 yıl geçici ihraç istemi!

CHP İl Yönetimi olağan toplantısında disiplin dosyaları masaya yatırılırken, Karaburun Belediye Meclis Üyesi Alpaslan Bilen’in ve Gaziemir Belediye Meclis Üyesi İbrahim Özkara’nın kesin ihraç, Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Ali Rıza Koçer’inde 2 yıl geçici ihraç edilmesi istemiyle il disiplin kuruluna sevklerine karar verildi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. 

İl Başkanı Şenol Aslanoğlu idaresinde gerçekleşen toplantıda kongre takvimi ve disiplin dosyaları masaya yatırıldı. 

ÖRGÜT TOPLANTILARI VE KONGRELER TAKVİMİ  
Yönetim kurulu toplantısı ve alınan kararlara ilişkin açıklamalarda bulunan il başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Ahmet Yıldız şu değerlendirmelerde bulundu: Yönetim kurulunda aldığımız kararla birlikte 17 Haziran Cumartesi günü belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz ve ilçe başkanlarımız ile bir araya geleceğimiz toplantılar gerçekleştireceğiz. Toplantılarımızın gündemi yerel yönetim hizmetlerimiz ve kongreler takvimi uyarınca başlayan sürecin koordinasyon içinde yürütülmesi. Belediye başkanlarımız ile yapacağımız toplantıya Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ahmet Akın’da katılacak.
Yönetim kurulumuz aldığı bir diğer kararla da kongreler takvimimiz uyarınca yapılacak mahalle delege seçimleri için her ilçede bir il yönetim kurulu üyemizin gözlemci olarak görevlendirilmesine karar verdi. Kurul üyelerimiz sürecin tüzük ve yönetmeliğimiz uygun bir şekilde sağlıklı yürütülmesi için ilçe başkanlıklarımızla birlikte çalışacaklar.

KOÇER İÇİN 2 YIL GEÇİCİ İHRAÇ İSTEMİ!
Yıldız aayrıca CHP İzmir il yönetim kurulu toplantısında bazı disiplin dosyalarının da görüşüldüğünü belirterek “Kurulumuz gündemine gelen disiplin dosyalarını inceleyerek Karaburun Belediye Meclis Üyesi Alpaslan Bilen’in ve Gaziemir Belediye Meclis Üyesi İbrahim Özkara'nın partiden kesin ihraç edilmesi, Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Ali Rıza Koçer’inde partiden 2 yıl geçici ihraç edilmesi istemiyle il disiplin kuruluna sevklerine karar verdi” dedi.

MUHTARA DARP VAKASI 
Hakkında 2 yıl geçici ihraç istenen Koçer geçtiğimiz hafta muhtara darp vakasıyla gündeme oturmuştu. Edinilen bilgiye göre olay Uğur Mumcu Mahallesi muhtarlığının yanındaki parkta meydana geldi. Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer, belediye ekipleri ile yenilenmesi planlanan parka geldi. İddiaya göre; Koçer, burada belediye ekiplerine ağaçların kesilmesi ve oyun parkının kaldırılması yönünde talimat verdi. Ağaçların kesileceğini duyan mahalleli, tepki gösterip, durumu Uğur Mumcu Mahallesi muhtarı Hıdır Işık'a iletti. Işık ise Koçer ile yaptığı telefon görüşmesinin ardından parka gitti. Burada çıkan tartışma, arbedene dönüştü. Koçer ve belediye ekipleri, çevredekilerin araya girmesi ile bölgeden ayrıldı. Olayın ardından darp raporu alan Işık, polis merkezine gidip, Koçer'den şikayetçi oldu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir