MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de 3 ilçe başkanından aday olmama kararı!
Politika
13 Haziran 2023 Salı 15:03

CHP'de 3 ilçe başkanından aday olmama kararı!

CHP'de İl Başkanı Aslanoğlu'nun ilçe başkanlarıyla yaptığı zirvede söz alan Aliağa İlçe Başkanı Oğuzhan ve Karşıyaka İlçe Başkanı Yacan yeni dönemde aday olmayacaklarını duyururken, Gerçekizmir'e konuşan Bayındır İlçe Başkanı Aydilek de aday olmama kararını açıkladı.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) değişim tartışmalarının gölgesinde kongre süreci heyecanı yaşanırken, İzmir'de önemli gelişmeler yaşanıyor. 

CHP Genel Merkezi'nden yapılan takvim açıklamasına göre 5 Ağustos'ta start alacak ilçe kongreleri öncesi mevcut başkanların nasıl bir yol haritası izleyeceği merakla beklenirken, İzmir'de 3 isim kararını açıkladı. 

OĞUZHAN VE YACAN TOPLANTIDA AÇIKLADI 
CHP'de İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun ilçe başkanlarıyla yaptığı zirvede 2 isimden 'yokum' mesajı geldi. Toplantıda söz alan Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve Karşıyaka İlçe Başkanı Rafet Yacan söz alarak kendilerinin yeni dönem için aday olmayacaklarını açıkladı. 

AYDİLEK DE ADAY DEĞİL 
Öte yandan Gerçekizmir'e konuşan Bayındır İlçe Başkanı Hüseyin Behzat Aydilek de ilçe kongresinde aday olmayacağını duyurdu. Özdilek açıklamasında, "4 farklı dönem görev yaptım. Bu dönem aday olmayacağım. Belediye başkan adaylığı noktasında bir karar almadım. Süreçte değerlendirip bu yöndeki kararımı da açıklayacağım" diye konuştu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Vatandaş
 13 Haziran 2023 Salı 16:24
Bence mevcut tüm başkan ve yönetimlerinin çekilmesi uygun olur çünkü hiçbiri basarili değil hepsi koltuk sevdalısı partiyi düşünen yok
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir