MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de 4 ilçe başkanından 'Lider'le sürpriz görüşme!
Politika
23 Ekim 2019 Çarşamba 14:01

CHP'de 4 ilçe başkanından 'Lider'le sürpriz görüşme!

CHP’de olağan kongre takvimi işlerken, İzmir’den 4 büyük ilçenin ilçe başkanı Ankara’ya giderek Kılıçdaroğlu ile görüştü. Karabağlar, Karşıyaka, Konak ve Bayraklı ilçe başkanlarının CHP Lideri’ne olağan kongre takvimi öncesi İzmir Örgütü’nün genel durumunu anlattığı öğrenilirken, belediye başkanlarının sürece karışmamaları gerektiğini gündeme getirdikleri öğrenildi. Kılıçdaroğlu'nun başkanlara "İl Başkanı Deniz Yücel'i nasıl buluyorsunuz" diye sorduğu öğrenildi.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) olağan kongre takvimi start aldı. Üye listeleri askıya çıkarken, 8 Kasım’da delege seçimleri başlayacak.

Gözler partinin kalesi olarak nitelendirilen İzmir’de… İl Başkanı Deniz Yücel, devam etmekten yana tavır koyarken, kulislerde sürpriz isimler de il başkanlığı için gündeme geliyor.

Genel Merkez’de İzmir’i ilgilendiren sürpriz bir mesai yaşandı. Kentin 4 büyük ilçesinin ilçe başkanları Ankara’ya giderek Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ve Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla gerçekleştirdikleri görüşmede  delege seçimleri ve kongreler başlamadan önce İzmir Örgütü’nün genel durumunu anlattılar.

İlçeleriyle ilgilide CHP Lideri’ni bilgilendiren başkanların belediye başkanlarının sürece müdahil olmamaları gerektiğini gündeme getirdikleri öğrenildi. Bazı belediye başkanlarının, il başkanlığı ile ilgili basına sürekli demeç vermesinin de yanlış olduğunu dile getiren 4 başkanın, Genel Merkez’in İzmir Örgütü’ne kongre süreciyle ilgili güvenmesini istedi.

DENİZ YÜCEL'İ NASIL BULUYORSUNUZ
Genel Başkan'ın "İl başkanı Deniz Yücel'i nasıl buluyorsunuz" sorusuna başkanların tek tek yanıt verdiği öğrenildi. Başkanların Yücel'le ilgili genel itibariyle 'başarı' ve 'uyum' vurgusu yaptıkları iddia edildi.

KAVGAYA İZİN VERMEYİN
Kılıçdaroğlu’nun başkanlara “Parti içi kavgaya izin vermeyin. Birleştirici bütünleştirici olun. Herkesi kucaklayın” mesajı verdiği ifade edildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 gaziemir
 23 Ekim 2019 Çarşamba 14:39
Gaziemir neden yok.üvey evlatmı.gaziemirin ağırlığımı yok.
 Partili
 23 Ekim 2019 Çarşamba 14:23
İlçe başkanları kendileri belediye başkanların desteğini alınca çok memnunllardı.şimdi ne oldu örgütte bir değişiklik yok siyasette her başkan kendi ekibini kurar siyasettin kura?ı bu işleyişi yıllardır böyle.uğu yılldırmın patide kaç yıllık geçmişi vardı.geldi ilçe başkanı oldu.biraz doğrulları konuşun başkanllar .biraz söylediğinize seçmen inansın hatta sizde inanın siz kenizle çelişiyorsunuz.söylediğinize bille kendiniz inanmıyorsunuz.çünkü başkanların desteğini allarak seçildiniz nokta.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir