MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de 9 kongreli hafta: Hangi ilçede kimler aday?
Politika
7 Ağustos 2023 Pazartesi 11:44

CHP'de 9 kongreli hafta: Hangi ilçede kimler aday?

CHP İzmir'de ilçe kongreleri tam gaz devam ediyor. Yeni haftada Kiraz'da çarşamba günü kurulacak sandıkla başlayacak mesaide sırasıyla Bayraklı, Kınık, Urla, Ödemiş, Gaziemir, Menderes, Güzelbahçe ve Narlıdere örgütleri yeni başkanlarını seçecek. 

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü'nde ilçe kongreleri mesaisi tam gaz devam ediyor. 

- CHP İzmir'de 2 ilçe daha seçimini yaptı: İşte yeni başkanlar!

Geride kalan haftasonu start alan maratonda bu hafta 9 ilçe sandık başına gidecek.

Kiraz'da çarşamba günü kurulacak sandıkla başlayacak mesaide sırasıyla Bayraklı, Kınık, Urla, Ödemiş, Gaziemir, Menderes, Güzelbahçe ve Narlıdere örgütleri yeni başkanlarını seçecek. 

KİRAZ'DA 2 ADAYLI YARIŞ 
CHP Kiraz İlçe Kongresi 9 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Kongrede mevcut İlçe Başkanı Yücel Çetinkaya ile Kadın Kolları İlçe Başkanı Yasemin Bayram yeni dönemde örgütü yönetmek için sandık yarışı verecek. 

BAYRAKLI'DA MUHALEFET BAŞKAN'A RAKİP ARIYOR! 
CHP Bayraklı Kongresi 11 Ağustos Cuma günü Havuz Kafe'de gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın da desteğini alan mevcut Başkanı Didem Gültekin'in yeni dönemde de başkanlığa aday... CHP Bayraklı'da muhalefet cephesinde ise ortak aday arayışları sürüyor. Gültekin'in karşısına tek adayla çıkmak isteyen muhalefette Mutlu Odabaş, Kemal Kaygül ve Serkan Arda'nın isimleri öne çıkıyor.  

KINIK'TA BAŞKAN TEK ADAY
CHP Kınık Kongresi de 11 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecek. CHP Kınık İlçe Başkanı İsmail Yılmaz sandığa tek aday olarak gidecek. 

URLA'DA KARASAKAL'A RAKİP ÇIKACAK MI? 
CHP'de cuma günü yeni başkanını seçmek için Urla İlçe Örgütü de sandık başına gidecek. Mevcut İlçe Başkanı Pelin Karasakal'ın aday olduğu seçimde kendisine İl Eski Yöneticisi Mert Anıl Akgül ya da İlçe Eski Başkanı Bahri Yalaz'ın rakip olması bekleniyor. İlçede fotoğraf sandık günü netleşecek. 

NARLIDERE ERTELENEBİLİR 
CHP Narlıdere'de takvimde 13 Ağustos Pazar günü olarak işaretlenen kongrenin Belediye Başkanı Ali Engin'in geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ertelenmesi gündemde... İl Başkanlığı'nın son kararı vereceği konuda erteleme olması durumunda kongre son takvim günü olan 27 Ağustos'ta gerçekleşecek. Erteleme kararı çıkmaması durumunda 13 Ağustos'ta kurulacak sandıkta yeniden aday olan İlçe Başkanı Mesut Durgun ile Devrim Kırlangıç yarışacak. 

ÖDEMİŞ'TE TEK ADAY EKER 
CHP Ödemiş İlçe Kongresi 13 Ağustos'ta gerçekleştirilecek. İlçe Yöneticisi Bülent Eker Ödemiş Kongresi'nde sandığa tek aday olarak gidecek. 

GAZİEMİR'DE DE BAŞKAN TEK ADAY 
CHP'de Gaziemir İlçe Kongresi de pazar takviminde yer alıyor. Kongrede mevcut başkan Kasım Özkan sandığa tek aday olarak gidecek. 

GÜZELBAHÇE'DE YARIŞ VAR
CHP Güzelbahçe'de de sandık pazar günü kurulacak. Kongrede aday olmayacağını açıklayan İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen ile Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin desteğini alan Devrim Seyrek sandıkta Vural Gezer ile yarışacak. 

MENDERES'TE ŞEN-KARAKURT YARIŞI 
CHP'de pazar programında Menderes Örgütü de sandık kuracak. Kongrede mevcut Başkan Sezen Şen yeniden aday olacak. Şen sandıkta Eski İlçe Yönetisi Hakan Karakurt’la yarışacak. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 S.Nazik Işık
 8 Ağustos 2023 Salı 15:41
Tüm arkadaşlarımın yolları açık olsun. Demokrasiyi partide yaşatmanın, yerel seçimleri kazanmanın ilk adımı olması çok önemli. Sevgiyle, saygıyla!
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir