MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de Aslanoğlu'ndan 20 başkanla Lider'e ziyaret!
Politika
28 Ağustos 2023 Pazartesi 14:42

CHP'de Aslanoğlu'ndan 20 başkanla Lider'e ziyaret!

CHP İzmir'de ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından İl Başkanı Aslanoğlu haftanın ilk mesai gününde önemli bir ziyarete imza attı. CHP İl Başkanı kongrelerde seçilen 20 ilçe başkanıyla birlikte Genel Merkez'de Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü’nde ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından gözler 16 Eylül’de yapılacak il kongresine çevrildi. 

CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu haftanın ilk mesai gününde önemli bir ziyarete imza attı. 

CHP İl Başkanı Aslanoğlu, ilçe kongrelerinde seçilen 20 yeni başkanla birlikte Ankara çıkarması yaparak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. 

Aslanoğlu’nun yaklaşık 10 gün önce de yaptığı ve adaylık turu olarak da yorumlanan ziyarette başkanlarla birlikte Lider’e ‘Seninleyiz’ mesajı verdiği öğrenildi. 

CHP Lideri’nin Aslanoğlu ve başkanlara birlik ve beraberlik içinde çalışma vurgusu yaptığı bildirilirken, ziyarette 2 önemli detay da dikkat çekti. 

DİKKAT ÇEKEN DETAY 
Süreçte başkanlarla yapılan bir önceki ziyarette yer almayan ve kongre sonrası Lider’e Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ile birlikte giden CHP Konak’ın yeni İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi de heyette yer aldı. Öte yandan Pazar günü yaşanan olaylı kongre sonunda CHP Çiğli’de yeni başkan seçilen Erkan Akar ile CHP Buca'nın yeni İlçe Başkanı Çağdaş Kaya’nın da başkanlar heyetinde yer almaması dikkat çekti. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Alkoc
 29 Ağustos 2023 Salı 18:46
Ne başarı sagladinda,Gnl bsk ziyaret ediyorsun.Basarisiz,güvenilmez bir baskansin.Partiyi yok ettiniz.
 gurkan Doğan
 28 Ağustos 2023 Pazartesi 15:39
yağcılarda incek var gibi olmuş.Ortada bşarı yok ki neyin ziyareti bu.Seçin beni seçeyim sizi ziyareti olduğu anaşılıyor
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir