MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de Aslanoğlu'ndan metropol ilçe başkanlarıyla zirve: Revizyonun yol haritasını açıkladı!
Politika
12 Ocak 2023 Perşembe 19:34

CHP'de Aslanoğlu'ndan metropol ilçe başkanlarıyla zirve: Revizyonun yol haritasını açıkladı!

CHP İl Başkanı Aslanoğlu, metropol ilçe başkanlarıyla yaptığı zirvede yönetimde yapılacak revizyonun yol haritasını açıkladı. Buna göre CHP’de yönetim için nüfusu 300 binin altında olan ilçeler 4, üzerinde olan ilçeler ise 5 isim önerecek. Aslanoğlu toplantıda ayrıca Kılıçdaroğlu’nun katılacağı temel atma törenleri için yüksek katılım ve ‘saha’ talimatı verdi.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü’nde yaşanan bayrak değişiminin ardından milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa eden Deniz Yücel’in yerine il başkanlığı koltuğuna oturan Şenol Aslanoğlu mesaiye hızlı başladı.

- Ve CHP'de Aslanoğlu sahaya indi: Törenin ardından pazar mesaisi!

Günü il yönetimiyle yaptığı ve revizyon mesajıyla damga vurduğu toplantıyla açan, Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından da Menderes’te saha çalışmalarına katılan CHP İl Başkanı Aslanoğlu bu mesai sonrası da il binasında önemli bir zirve gerçekleştirdi. 

İLÇELER NÜFUSA GÖRE İSİM VERECEK 
CHP’li Aslanoğlu metropol ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantının ana gündem maddesi il yönetiminde yapılacak revizyon oldu. Aslanoğlu ilçe başkanlarına yeni yönetim şekillenirken izlenecek yol haritasını açıkladı. Buna göre CHP’de yönetim için nüfusu 300 binin altında olan ilçeler 4, üzerinde olan ilçeler ise 5 isim önerecek. 

Aslanoğlu yarın da metropol dışı ilçe başkanlarıyla yapacağı toplantıda bu kararı iletecek. İlçelerden toplanan isimler, Büyükşehir cephesi ve sürecin önemli aktörlerinin de önerileriyle harmanlanarak Genel Merkez’e sunulacak. Süreç sonunda CHP İzmir’in 30 kişilik yeni yönetimi belirlenecek. 

Aslanoğlu başkanlarla toplantıda mevcut yönetimden göreve devam edecek isimler olacağının da altını çizdi. 

YÜKSEK KATILIM VE ‘SAHA’ TALİMATI 
Öte yandan CHP İl Başkanı toplantıda iki önemli mesaj daha verdi. Aslanoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Pazar günkü İzmir programında katılacağı Halk Konut Projesi’nin ilk ayağı olan Dilber Apartmanı ve İZBETON’un Karabağlar’da inşa edeceği Orhan Kemal Okulu’nun temel atma törenlerine ilçelerden yüksek katılım talep etti. CHP İl Başkanı toplantıda ayrıca ilçe örgütlerinin saha çalışmalarına kaldıkları yerden yüksek tempoyla devam etmesini ve çalışmalara kendisini de davet etmelerini istedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ALİ İNANÇ ÜLKÜ
 13 Ocak 2023 Cuma 13:23
Mükemmel bir öneri helal il başkanım
 Vatandaş
 12 Ocak 2023 Perşembe 19:52
Yönetimin komple değişip yenilenmesi gerekiyor çünkü içlerinde birilerinin adamı olanlar var ve onlar sahaya dahi inmiyor partiye çalışmıyorlar kısacası biatcilar bunlar bize liyakatli etkili bilgili kültürlü insan lazım
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir