MENÜ
İzmir 24°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de Aslanoğlu'ndan peş peşe 2 kritik zirve!
Politika
25 Eylül 2023 Pazartesi 08:23

CHP'de Aslanoğlu'ndan peş peşe 2 kritik zirve!

CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu yeni dönemin ilk önemli toplantılarına imza atacak. Aslanoğlu perşembe kurultay delegeleriyle, cuma ise ilçe başkanlarıyla bir araya gelecek. Her iki toplantıda da geride kalan il kongresi, önümüzdeki süreçte gerçekleşecek kurultay ve yaklaşan yerel seçimlerin görüşülmesi bekleniyor.

GERÇEKİZMİR - Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kongresi'nde Şakir Başak ile yarışan ve atamayla geldiği göreve seçilmeyi başaran Şenol Aslanoğlu, yeni dönemin ilk önemli toplantılarına imza atacak.

CHP İl Başkanı Aslanoğlu, perşembe sabahı kurultay delegeleriyle kahvaltıda buluşacak.

Aslanoğlu, cuma sabahı ise ilçe başkanlarıyla yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirecek.

Nefes restoranda gerçekleşecek her iki toplantıda da geride kalan il kongresi, önümüzdeki süreçte gerçekleşecek kurultay ve yaklaşan yerel seçimlerin görüşülmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Partili
 25 Eylül 2023 Pazartesi 09:26
İnatla tabanı duymamak için direniyorsunuz sokağa çıkında seçmene sorun değişim istiyor. Seç beni seçeyim seni , koltuk kaptırmama , pazarlıklı delegelerinizle, yancı ilçe ve belediye başkanlarınızla partiyi harcıyorsunuz. Mesele ne Özgür Özel ne diğer adayların kazanması değil, yeni bir seçim kaybedilmesine tahammülümüz kalmadı sizlerin umrunda değil .Sizler yerinizi koruyun koltuklarınızda kalın, maaşlarınızı alın size her gün düğün bayram hepinize yazıklar olsun
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir