MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de Aslanoğlu’ndan 5 delegeyle kritik ‘Karşıyaka’ zirvesi!
Politika
17 Ekim 2023 Salı 14:25

CHP'de Aslanoğlu’ndan 5 delegeyle kritik ‘Karşıyaka’ zirvesi!

CHP İzmir’de gözler büyük kurultaya çevrilirken, CHP İl Başkanı Aslanoğlu’ndan süreçte Genel Başkan Adayı Özel’e açık desteğini ortaya koyan ve çarpıcı mesajlarının yanı sıra il genelinde delegasyonla yaptığı temaslarla da gündeme gelen Karşıyaka Belediye Başkanı Tugay’a karşı hamle geldi. Aslanoğlu Tugay dışındaki 5 Karşıyaka kurultay delegesiyle kritik bir zirve yaptı.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) gözler 4-5 Kasım tarihlerinde yapılacak olağan kurultay öncesi İzmir’de cephesinde de önemli gelişmeler yaşanıyor. 

CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’ndan süreçte Genel Başkan Adayı Özgür Özel’e açık desteğini ortaya koyan ve çarpıcı mesajlarının yanı sıra il genelinde delegasyonla yaptığı temaslarla da gündeme gelen Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’a karşı hamle geldi. 

5 DELEGEYLE ZİRVE 
CHP İl Başkanı Aslanoğlu il binasında Karşıyaka’nın Tugay dışındaki 5 kurultay delegesiyle bir zirve yaptı. Aslanoğlu ile toplantıya Karşıyaka İlçe Başkanı Levent Güçlü, Gençlik Kolları İl Başkanı Burak Kotan ve İl Eski Yöneticileri Dilek Bilgin ile İsfihan Naki ve Gülseren Coşkuner katıldı. 

DELEGELER İMZALARININ ARKASINDA! 
Buluşmada Aslanoğlu’nun Tugay’ın süreçteki tavrından rahatsızlığını dile getirdiği öğrenildi.

Aslanoğlu Tugay'ın yaptığı açıklamaların partiye zarar verdiğini ifade ederken, 5 Karşıyaka delegesinden de Kılıçdaroğlu’na tam destek mesajı geldi.

Delegeler Aslanoğlu’na Tugay'ın kararının kendisini ilgilendirdiğini ve İzmir İl Kongresi sonrası gerçekleşen buluşmada attıkları destek imzasının arkasında olduklarını bildirdi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Kemal erdem
 17 Ekim 2023 Salı 14:33
Robotik delegeler mi seçilmişti.?Bu nasıl bir demokrasi partinin geleceği söz konusuyken şuna vereceksin buna vereceksin demek ne kadar yanlış
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir