MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de 'Bayraklı' trafiği! Yücel krize el koydu: Önce başkanlar sonra yöneticilerle zirve!
Politika
9 Şubat 2021 Salı 12:45

CHP'de 'Bayraklı' trafiği! Yücel krize el koydu: Önce başkanlar sonra yöneticilerle zirve!

Belediyenin desteğiyle ‘İlçe Başkanı Susmuş ve yönetimini düşürme’ çalışmasının yapıldığı iddia edilen CHP Bayraklı’da krize İl Başkanı Yücel el koydu. Yücel araları bozuk olan Belediye Başkanı Sandal ve İlçe Başkanı Susmuş’u bir araya getirdi. Yücel ayrıca il binasında ilçe yöneticileriyle tek tek görüştü.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı İlçe Başkanlığı'nda süre gelen kriz görevden almayla sonuçlanmıştı.

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş, son dönemde yönetim kurulu toplantılarında karşı karşıya geldiği ve tartışma yaşadığı İlçe Sekreteri Kemal Kaygül’ü ‘karar defteri’ krizi sonrası görevden almıştı.

Kaygül, ilçe yönetiminde Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’a en yakın isim olarak bilinirken, görevden alma sonrası belediye destekli İlçe Başkanı Susmuş ve yönetimi düşürme hamlesi yapıldığı iddia edilmişti. Başkan Sandal’ın yöneticilerle birebir görüştüğü öne sürülmüştü.

ÖNCE 2 BAŞKANLA GÖRÜŞTÜ
Krize İl Başkanı Deniz Yücel el koydu. Yücel, dün Belediye Başkanı Serdar Sandal ve ilçe Başkanı Pınar Susmuş ile bir araya geldi. Toplantıda Yücel her iki başkanı da dinlerken, ikilinin arasındaki sorunun sona ermesini istediği, ilçedeki kriz durumun sonlandırılması yönünde mesajlar verdiği öğrenildi. Susmuş ve Sandal’ın ise yaşananların sorumlusu olarak birbirlerini gösterdiği öne sürüldü.

İL BİNASINDA 'BAYRAKLI' MESAİSİ
Yücel, iki başkanla görüşme sonrası ilçe yöneticileri ve meclis üyeleriyle de görüşme kararı aldı. Yücel, gün içinde ilçe yöneticileriyle tek tek il binasında görüştü.

Yücel'in ilçe yöneticileriyle bire bir görüşmesinde ilçede yaşanan sıkıntıları konuştuğu, neden bu noktaya gelindiğini sorduğu öğrenilirken, Yücel'in istifa ederek yönetimi düşürme durumunun doğru olmadığını, seçimle gelenin seçimle gitmesi gerektiğini yöneticilere aktardığı öğrenildi.

Yücel önümüzdeki günlerde CHP’li meclis üyeleriyle bire bir görüşecek.

Öte yandan Bayraklı Belediye Başkanı Sandal, Ankara'ya giderek yaşanan  süreçle ilgili Genel Merkez'de bir dizi görüşme yapma kararı aldı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir