MENÜ
İzmir 24°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de Çiğli krizi... Kafaları karıştıran SMS: Aday mı değişecek?
Politika
30 Ocak 2024 Salı 11:15

CHP'de Çiğli krizi... Kafaları karıştıran SMS: Aday mı değişecek?

CHP'de dün yapılan MYK ve PM toplantılarının ardından 30 ilçenin belediye başkan adayları açıklanırken, uzun mesainin sonunda Çiğli krizi patlak verdi. PM'de Uygar Yıldırım'ın oylanarak adaylaşmasının ardından Çiğli İlçe Başkanlığı önünde bir protesto eylemi gerçekletirildi. CHP Çiğli'de tartışmaların gölgesinde bir flaş gelişme daha yaşandı. CHP Çiğli İlçe Başkanlığı'ndan üyelere atılan bir SMS kafalarda büyük soru işareti bıraktı. 

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir'de aday belirleme sürecini tamamladı. 

CHP'de dün yapılan MYK ve PM toplantılarının ardından 30 ilçenin belediye başkan adayları açıklanırken, uzun mesainin sonunda Çiğli krizi patlak verdi. 

CHP'de dün yapılan PM'de Uygar Yıldırım'ın oylanarak adaylaşmasının ardından Çiğli İlçe Başkanlığı önünde bir protesto eylemi gerçekletirildi. 

CHP Çiğli'de tartışmaların gölgesinde bir flaş gelişme daha yaşandı. CHP Çiğli İlçe Başkanlığı'ndan üyelere atılan bir SMS kafalarda büyük soru işareti bıraktı. 

CHP Çiğli İlçe Başkanlığı'ndan atılan SMS'te, "Değerli Üyelerimiz Çiğli Belediye Başkan Adayı için Perşembe yada Cuma günü yapılacak Parti Meclisinde Karar verilecektir, Bilgilerinize sunarız" ifadelerine yer verildi. 

Bu SMS sonrası 'Çiğli Adayı değişek mi?' sorusu gündeme geldi. 

CHP'de yaşanan krizin gölgesinde gözler Genel Merkez'de olacak. Süreçte resmi bir açıklama yapılmazsa gözler perşembe ya da cuma günü yapılacak PM'ye çevrilecek. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir