MENÜ
İzmir 19°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’de İzmir anketinin metropol raporu: Başkanlar görüşme odasına!
Politika
26 Temmuz 2022 Salı 08:28

CHP’de İzmir anketinin metropol raporu: Başkanlar görüşme odasına!

CHP İzmir’de İl Başkanı Yücel, ilçe başkanlarına il başkanlığının yaptırdığı geniş çaplı anketle ilgili bilgilendirme yaptı. Metropoldeki sonuçlar dikkat çekti. Yücel’in ilçe başkanlarıyla önümüzdeki günlerde bire bir yapacağı görüşmelerde detayları aktaracağı, özellikle düşüş yaşanan ve oy oranı sabit kalan ilçelerde nedenleri başkanlarla masaya yatıracağı öğrenildi.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP’nin 30 ilçe başkanıyla il binasında toplantı yaptı.

- CHP'DE BAŞKANLAR ZİRVESİ, YÜCEL'DEN ÇARPICI ANKET MESAJLARI... 

Yaklaşık 1,5 saat süren toplantıda ana gündem CHP İzmir İl Başkanlığı’nın yaklaşan genel seçimler öncesi 30 ilçeye yönelik yaptırdığı geniş çaplı anket oldu.

İl Başkanı Yücel’in başkanlara yaptırdıkları detaylı anketle ilgili ilçe ilçe bilgi verdiği öğrenildi. Yücel ilçelerin oy oranlarıyla ilgili artış, düşüş ya sabit kalma yönünde bilgilendirmede bulundu.

İZMİR'DE BİRİNCİ PARTİ
Yücel’in İzmir geneli için “Oylarımız yükselişte” dediği öğrenildi. Yücel’in elindeki ankette CHP’nin kentte birinci parti çıktığı, İzmir’de partinin oylarının yüzde 44 bandında olduğu öğrenildi.

KARŞIYAKA VE ÇİĞLİ’DE DÜŞÜŞ
Yücel’in ilçelerle ilgili oy oranı vermediği, Karşıyaka ve Çiğli’de oylarda düşüş yaşandığını açıkladığı öğrenildi.  

O İLÇELERDE YÜKSELİŞTE
Yücel’in Karabağlar, Bayraklı ve Bornova’da oyların yükselişte olduğunu açıkladığı ve başkanlara teşekkür ettiği belirtildi.  

Konak ve Buca’da ise oy oranının sabit kaldığı, İl Başkanı Yücel'in bu iki ilçede oy oranlarında ufak çaplı değişiklikler yaşandığını başkanlara toplantıda aktardığı öğrenildi.

Yücel’in CHP’nin yerel seçimlerde kaybettiği ilçeler (Kiraz, Aliağa, Bayındır Kınık, Bergama) ile süreçte kayyum atanan Urla ve başkanvekili seçiminde AK Parti’ye geçen Menemen’de de oyların yükselişte olduğunu belirttiği öğrenildi.

BAŞKANLAR GÖRÜŞME ODASINA
Yücel’in ilçelerdeki anketlerin oy oranlarını ve detaylarını önümüzdeki günlerde ilçe başkanlarıyla bire bir yapacağı görüşmelerde aktaracağı özellikle düşüş ve oy oranı sabit kalan ilçelerde nedenleri masaya yatıracağı öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Basri koyuncuoğulları
 27 Temmuz 2022 Çarşamba 03:04
Bu ilçelerdeki merkezlerdeki halkın tercihi neden iyi partiye, varoşlarda da neden zafer partisine doğru kayıyor .Bunu çok iyi sorgulamak gerekiyor .Bu kayış net olarak sokakta görülüyor.Özellikle küçük esnaftaki ruh hali iyi değerlendirilmelidir .Bana görede en hassas buniki ilçede bu seçmen tercihlerinin temel nedenlerinde yerel yönetimlerinin payları neden sonuç ilişkisi çerçevesinde iyi incelenmelidir Gerçi siyasal analiz yapılıp ortalığı germemek,yeni tsrtışmalar yaratmamak adına şimdilik bunun sonuçlarını objektif olarak profesyonel siyasi tarihçiler bulsun demek daha doğru olacaktır .Artık tüm ilçe yönetimleri daha donanımlı entellektüel bilgi birikimi olan,teknolojik gelişmelere hakim,bilime inanan kadrolardan oluşması gerektiği gerçeği çok rahatlıkla görülüyor.Bu konuda bilgi akışı çok sağlıklı kurularak olası ciddi kopuşların önüne geçilebilir .Seçmen tercih ve geçişgenliğini iyi irdelemek gerekmektedir
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir