MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’de İzmir dosyası açıldı, raporlar masada!
Politika
16 Ocak 2024 Salı 12:33

CHP’de İzmir dosyası açıldı, raporlar masada!

Anket çalışmalarına nokta koymaya hazırlanan CHP Genel Merkezi örgütler, vekiller ve heyetlerden gelen raporları topladı ve İzmir için karar mesaisine başladı. CHP’de 6 ilçe adayının açıklandığı İzmir’de Büyükşehir ve metropol ilçeler için de belirsizliğe 15 gün içinde nokta konması bekleniyor. Öte yandan Büyükşehir adayının ilçe adaylarının büyük çoğunluğuyla eş zamanlı açıklanması ihtimali de bulunuyor.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) 2024 yerel seçimlerine yönelik aday belirleme trafiği tam gaz devam ederken, önemli ‘İzmir’ gelişmeleri de yaşanıyor. 

CHP Genel Merkezi’nde şu ana kadar 6 ilçede adayların açıklandığı İzmir’in dosyası tam anlamıyla açıldı. CHP’de Büyükşehir ve metropol ilçe belediye başkan adaylarını belirlemek için yaklaşık 15 gün sürecek karar mesaisi start aldı. 

Genel Merkez’in metropol ilçelerden bazılarında anket yoklamalarını sürdürdüğü süreçte CHP İzmir İl Başkanlığı’nın, kentte birebir görüşme mesaisi yapan heyetlerin, ilçe örgütlerinin ve milletvekillerinin görüşlerini topladığı bildirildi.

ASLANOĞLU DA KRİTİK 'İLÇE' RAPORUNU SUNACAK 
CHP’de ayrıca İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da tüm ilçe başkanlarından aday adaylarıyla ilgili detaylı bir rapor istedi. Aslanoğlu, başkanların ilçelerinde aday adayları hakkında ‘nedenleri ve nasıllarıyla’ görüş bildirecekleri bu raporları da Genel Merkez’e teslim edecek. 

EŞ ZAMANLI DA AÇIKLANABİLİR 
CHP’de İzmir Büyükşehir ve ilçe adaylarının tamamının ay sonuna kadar belli olması bekleniyor. Öte yandan partide Büyükşehir adayının ilçelerin büyük çoğunluğunun adaylarıyla aynı zamanda açıklanması ihtimali de masada duruyor. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Gamze
 17 Ocak 2024 Çarşamba 13:10
Tirede bu gune kadar CHP den vazgecmemis bir aileyiz.CHP de hicmi aday yoktu,Cicek,şenoyar,Eskiyoruk,bozkurt gibi isimler varken deniz yucelin bu kibir ve egosu İlcede CHP li secmenin umutlarını kırdı.B.Sehirde de bırakın soyer bir donem daha yapsin.herkes bir ekip i olmus karsılıgı yok.
 Seydiköy
 17 Ocak 2024 Çarşamba 10:43
Gaziemir umut tekin örgütün tek desteklediği kişidir
 Hüseyin
 16 Ocak 2024 Salı 19:25
Çiğli Gürbüz Bal olmalı
 Tunç soyer
 16 Ocak 2024 Salı 16:46
Abi uzatmayin bu işi yapın tunç soyeri bitirin şu işi
 Aşkla devam
 16 Ocak 2024 Salı 15:35
Biz tunç soyerden memnunuz İkinci dönem hayırlı olsun BÜYÜK BAŞKAN TUNÇ SOYER
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir