MENÜ
İzmir 23°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de 'İzmir kararı' haftaya kaldı!
Politika
4 Ocak 2023 Çarşamba 15:08

CHP'de 'İzmir kararı' haftaya kaldı!

CHP İzmir'de Yücel'in istifası sonrası yeni il başkanı arayışı sürerken, gözler Ankara'daydı... MYK'nın toplantısından bir İzmir kararı çıkabileceği konuşuluyordu ancak beklenen olmadı. MYK gündemine İzmir'i almazken karar da önümüzdeki hafta yapılacak toplantıya kaldı.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü’nde Deniz Yücel’in milletvekilliği aday adaylığı kararı alarak istifa etmesinin ardından il başkanı arayışları sürüyor. 

CHP İzmir Örgütü’nde bugün gözler Ankara’daydı… CHP Genel Merkezi’nde gerçekleşen Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında bir İzmir kararı çıkabileceği konuşuluyordu ancak beklenen olmadı. MYK toplantı gündemine İzmir’i almadı. 

İzmir ile ilgili kararın önümüzdeki hafta yapılacak MYK toplantısında masaya yatırılacağı öğrenildi. 

ÖNE ÇIKAN İSİM AYDIN 
CHP’nin bir kez daha gözlerini Ankara’ya çevireceği süreçte Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Genel Merkez’e ismini verdiği Büyükşehir Meclisi CHP Grup Başkanvekili Murat Aydın il başkanlığı için öne çıkan isim… 

LİSTE KABARIK 
Kulislerde ayrıca Mehmet Ali Susam, Altan İnanç, Şenol Aslanoğlu, Sinan An, Mehmet Ali Çalkaya, Olgun Atila, Aytekin Tunus ve Sinan Karamustafaoğlu'nun da isimleri dillendiriliyor. 

YÖNETİM İÇİNDEN 2 İSİM 
Atama formülü yerine yönetim içinden bir ismin il başkanı olması kararı çıkarsa başkanlığı için toplanan imzaları Ankara’ya götürerek çalışma yapan Çağdaş Kaya ve bazı genel başkan yardımcılarının genel merkez düzeyinde il başkanı olması için çalışma yürüttüğü Görkem Duman isimleri öne çıkıyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Hatice
 4 Ocak 2023 Çarşamba 16:09
Yonetim 4 e bolunmus bir halde şu an
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir