MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de İzmirli başkanın tartışmalı kararıyla ilgili ilk üst düzey açıklama!
Politika
22 Temmuz 2019 Pazartesi 15:16

CHP'de İzmirli başkanın tartışmalı kararıyla ilgili ilk üst düzey açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Öztrak düzenlenen basın toplantısında parti ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan'ın tartışmalı kararı hakkında da konuştu.

GERÇEKİZMİR - Karaburun Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) İlkay Girgin Erdoğan'ın belediye şirketine kendisini müdür olarak atamasının yankıları sürüyor. 

Başkan Erdoğan haftasonu yaptığı açıklamayla büyük tartışma yaratan karardan ve şirket müdürü olarak alacağı 7 bin 500'lik huzur hakkından geri adım atarken konuyla ilgili CHP'den ilk üst düzey açıklama geldi. 

- O BAŞKANDAN GERİ ADIM: TARTIŞMALI KARARDAN 'HUZUR'LU GERİ DÖNÜŞ!... 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak düzenlenen basın toplantısında parti ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, “CHP olarak, Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan’ın belediye şirketine kendisini müdür olarak atamasıyla ilgili yaptırım uygulama durumunuz olacak mı, ya da bir uyarıda bulundunuz mu?” sorusuna da yanıt verdi. 

Öztrak şu ifadeleri kullandı: Karaburun belediye başkanımız söz konusu şirketi daha iyi kontrol edebilmek için bu işin başına geçtiğini söylemiştir. Zaten evvelki gün yaptığı açıklamada da buradan huzur hakkı almayacağını açıkça ifade etmiştir. Ama bu konuda özellikle sosyal medyamızın hassasiyetini de takdirle karşıladığımızı belirtmek isterim... 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir