MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de Kılıç'tan flaş açıklama: PM'den neden istifa etti?
Politika
28 Ocak 2019 Pazartesi 12:29

CHP'de Kılıç'tan flaş açıklama: PM'den neden istifa etti?

CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Sevda Erdan Kılıç, PM görevinden istifa kararı aldı. Kılıç'ın İzmir listelerine tepki gösterdiği ve istifa kararı aldığı ileri sürüldü. Kılıç dün gece geç saatlerde aldığı kararın ardından istifa nedenini bugün yaptığı yazılı açıklamayla duyurdu. 

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) İzmir adaylarının oylandığı kritik Parti Meclisi (PM) toplantısı devam ederken sıra İzmir’e geldiğinde flaş bir gelişme yaşandı.

CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Sevda Erdan Kılıç, PM görevinden istifa kararı aldı.

Kılıç'ın İzmir listelerine tepki gösterdiği ve istifa kararı aldığı ileri sürüldü. Kılıç dün gece geç saatlerde aldığı kararın ardından istifa nedenini bugün yaptığı yazılı açıklamayla duyurdu. 

Kılıç açıklamasında şu ifadeleri kullandı:  İnandığım değerler adına, İzmir seçmenine ve İzmir örgütüne karşı duyduğum sorumluluk gereği Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyeliğinden istifa ediyorum. 
Bu istifam kişi ya da ilçe odaklı olmayıp, Merkez Yürütme Kurulu Üyelerimizin 17 yıldır AKP iktidarına diz çökmeyen İzmir’e yaklaşımlarının yanı sıra İl başkanının, İzmir örgütü ile İzmir seçmeninin hassasiyetine karşı yeterince duyarlılık göstermemesinden kaynaklanmaktadır. 
Bundan sonra da inancımı ve irademi hiç baskıya yenik düşürmeden bütün enerjimi partimin başarısı için harcayacağımı ifade ediyor, “Mart’ın sonu bahardır” diyorum.  
Kamuoyuna saygılarımla.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir