MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de Kocaoğlu'na 24 Haziran görevi: O kurulda yer aldı
Politika
9 Mayıs 2018 Çarşamba 08:41

CHP'de Kocaoğlu'na 24 Haziran görevi: O kurulda yer aldı

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı İnce, nüfusu yüksek kentlerin CHP’li belediye başkanlarıyla bir araya geldi. İzmir’den çok sayıda belediye başkanı İstanbul’daki buluşmaya katılırken, belediye başkanlarının sürece katkısı için kurulan seçim koordinasyon kurulunda Kocaoğlu da yer alacak.

GERÇEKİZMİR – Türkiye 24 Haziran’daki seçime kilitlendi. Partilerde milletvekili adayları listesi hareketliliği sürerken, Cumhurbaşkanı adayları saha çalışmalarına başladı.

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, İstanbul’da partisinin belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıya nüfusu yüksek kentlerin CHP’li başkanları katıldı.

İzmir’den İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yanı sıra Narlıdere Çeşme Balçova Menemen Buca gibi ilçelerin başkanları toplantıda yer aldı.

Toplantıda 24 Haziran’daki seçimde belediye başkanlarını koordineli çalışmaya katmak adına seçim koordinasyon kurulu kuruldu. Kurulda İnce ile CHP Genel Merkezi arasındaki koordinasyonu sağlamakla görevli olan Grup Başkanvekili Engin Altay’ın yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün de yer alacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir