MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de Özel'e 2 vekil ve o eski başkandan açık destek!
Politika
15 Eylül 2023 Cuma 12:08

CHP'de Özel'e 2 vekil ve o eski başkandan açık destek!

CHP'de genel başkanlığa adaylığını açıklayan Grup Başkanı Özgür Özel'e İzmir cephesinden de destekler geldi. İzmir Milletvekili Gökçen açıklamaya bizzat katılırken, bir diğer İzmir Milletvekili Bakan'dan değişim vurgulu destek mesajı geldi. Bergama Eski Belediye Başkanı Gönenç de Hannibal Barca'nın ünlü sözüyle 'Yolun açık olsun' dedi.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) genel başkanlığa adaylığını açıklayan Grup Başkanı Özgür Özel'e İzmir cephesinden de destekler geldi. 

CHP İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen adaylık açıklamasına bizzat katılırken, bir diğer İzmir Milletvekili Murat Bakan da "Partimizin kadro ve düşünsel anlamda değişime ihtiyacı olduğu kanaatindeyim.  Sayın Grup Başkanımız Özgür Özel’e çıktığı yolda başarılar diliyorum" mesajını paylaştı. 

Gökçen gün içinde Özel'le yan yana bir fotoğrafını sosyal medya hesabından, " Hiçbir şey olmamış gibi davranan bir siyasetsizliğin parçası olmayacağız. Örgütümüzü siyasetin öznesi yapacak bir değişim için, umudu yeniden yaratmak için yola çıkıyoruz. Hep birlikte!" ifadeleriyle paylaştı. 

İzmir'in Bergama ilçesinde 29 Mart 2009 ile 31 Mart 2019 belediye başkanlığı görevini yürüten Mehmet Gönenç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Özel'in adaylığına açık destek verdi. Gönenç'in Özel'e 'Yolun açık olsun' diye seslendiği mesajında Kartacalı Komutan Hannibal Barca'nın ünlü sözü olan "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol yapacağız"ı da paylaşması dikkat çekti. 

Öte yandan Gaziemir Belediye Başkan Halil Arda da Özel'e çıktığı yolda "Demokrasinin beşiği Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkan Adaylığı için yola çıkan Sayın Özgür Özel'e başarılar diliyorum" mesajıyla başarı diledi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir