MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de Özkan ve Tezcan'dan o iddialara düetli yanıt: Finalde 'çak'tılar!
Politika
25 Mayıs 2018 Cuma 16:44

CHP'de Özkan ve Tezcan'dan o iddialara düetli yanıt: Finalde 'çak'tılar!

CHP'de aday listeleri açıklandıktan sonra ortaya atılan 'kavga iddiaları'nı jet açıklamalarla yalanlayan Genel Başkan Yardımcısı Özkan ve Tezcan'dan o haberlere bir de finalinde 'çak' da yaptıkları 'tamam göndermeli' düetle yanıt geldi.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) geride kalan hafta yapılan MYK ve PM toplantılarının ardından 600 kişilik milletvekili listesi açıklandı. 

Sürece Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın İstanbul’dan aday gösterilme kararına yaptığı itirazdan sonuç alarak milletvekili seçildiği İzmir listesine birinci bölge birinci sıra adayı olarak dönüşü damga vurdu. 

Listeler resmileştikten iki gün sonra Akşam Gazetesi tarafından gündeme getirilen kavga iddiası CHP cephesinde büyük tepkiye neden oldu. Akşam Gazetesi'nin haberinde Özkan'ın Genel Merkez'de İstanbul'dan aday gösterilmesi sonrası Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ı yumrukladığı iddia edildi.

Özkan iddiayı jet bir açıklamayla yalanlayarak Tezcan için “Karanlık gün dostum” ifadesini kullanırken, ikili ortak açıklamalarında da Palavranın, iftiranın, itibar cellatlığının ve yalakalığın adı gazetecilik değildir. Bu yapılardan hukuk önünde hesap sorulacak, gerekli yasal başvurular yapılacaktır" ifadelerine yer verdi. 

CHP’nin iki Genel Başkan Yardımcısı Özkan ve Tezcan’dan iddialara bu kez videolu-şarkılı yanıt geldi! 

CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak ve CHP Genel Başkan yardımcısı Fethi Açıkel ile birlikte Genel Merkez’de bir masa başında bir araya gelen ikili, Ali Kocatepe’nin unutulmaz şarkısı ‘Hey gidi dünya hey’in sözlerini ‘tamam’ göndermesi yaparak uyarlayarak seslendirdi. 

Üç kez tekrarlanan nakaratın finalinde Özkan ve Tezcan’ın kahkahalar eşliğinde ‘çak’ yapması da dikkat çekti. 

Video CHP’nin resmi hesabından ‘Bizimkiler çalışıyor’ notuyla paylaşıldı. 

Öte yandan Özkan ve Tezcan seçim kampanyası başlangıç toplantısı öncesi yapılan basın açıklamasında Genel Merkez’de kurulan kürsüde de yan yana geldi. 

TAMAMI PALAVRA! 
Basın mensuplarının o haberle ilgili sorusuna Tezcan, “Sayın Tuncay Özkan ile biz daha o milletvekili olmadan yıllar öncesine dayanan çok büyük bir dostluğa sahibiz… Ergenekon kumpas davaları sırasında cezaevinden onu en çok ziyaret eden milletvekillerinden biriyim. Beraber dava arkadaşlığı yaptık ve ortak bir kaderi birlikte paylaştık. Aramızda değil kavga etmek zerre kötü bir söz bile hiçbir zaman geçmemiştir. Haberin tamamı palavradır! Yaşanan bir olayın değiştirilerek anlatılması bile değil masa başında üretilmiş bir palavradır! Sayın Tuncay Özkan ile bizim gönül kıracak bir sözüm dahi olmamıştır. Ancak Sayın Özkan açıkladı; bu havuz medyası ve AK Parti çevresinin nasıl bir kirli bir kampanyaya hazırlandığının kanıtı olmuştur” dedi. 

BİZİM DOSTLUĞUMUZ KARANLIK GÜNLERİN DOSTLUĞU 
Tezcan’ın ardından söz alan Özkan ise, “Sevgili dostum… Benim karanlık günlerimin dostu… Olmayan, hiç yaşanmamış bir olaydan yola çıkarak üretilmek istenen senaryo… Amacı sonucu oyuncuları… Hepsi tarafımızca biliniyor. Ben partimin bana verdiği her görevi yerine getiririm. ‘Hakkari, Edirne ya da Tokat, Çorum’da milletvekilliği yapıcaksın’ deseler başım üstüne! Hiçbir şekilde o görevden kaçmam… Ben İzmirlilerle bütünleşmiş onlarla yürek yüreğe bir insanım… Bülent Bey ile benim yürek yüreğeliyim güldüğümüz özgür zamanların değil karanlık günlerin dostluğu! Ben ona gülden ağır söylemem… Size şunu temin ederim, 25’inden sonra korksunlar birlikte daha çok şeyler yapacağız” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir