MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de Torbalı sancısı: Mesaj yağmuru!
Politika
1 Şubat 2019 Cuma 15:38

CHP'de Torbalı sancısı: Mesaj yağmuru!

MYK’da Torbalı Belediye Başkan Adayı olarak iş insanı Övünç Demir gösterilmesine rağmen, son MYK toplantısı ve parti meclisi toplantısında eski belediye başkanı Ramazan İsmail Uygur’un aday olarak açıklanması sonrası partililerin #TorbalıdaSorunVar başlığıyla verdiği tepkiler Twitter'da zirve yaptı.
CHP’de bir önceki MYK’da Torbalı Belediye Başkan Adayı olarak iş insanı Övünç Demir gösterilmesine rağmen, son MYK toplantısı ve parti meclisi toplantısında eski belediye başkanı Ramazan İsmail Uygur’un aday olarak açıklanması ilçeyi karıştırdı.

Twitter, Facebook ve İnstagram üzerinden genel merkezi mesaj yağmuruna tutan partililer, #TorbalıdaSorunVar, başlığıyla kısa sürede Türkiye gündeminde birinci sıraya oturdu. 

MİLLETVEKİLİ PURÇU’YA KARŞI O SÖYLEME TEPKİ
Sosyal Medya üzerinde örgütlenen Torbalılı partililer, Ramazan İsmail Uygur’un Torbalı Belediye Başkanlığı döneminde belediye tabelasından T.C ibaresini kaldırmasına, ilçe meydanında Atatürk heykelinin yanına kendi heykelini yaptırmasına tepki gösterdi. Son olarak 24 Haziran Genel Seçimleri sürecinde CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu’ya karşı kullandığı söylemleri CHP Genel Merkezi’ne, gazete küpürleri ile hatırlattı ve bu yanlıştan dönülmesini istedi.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir