MENÜ
İzmir 17°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de Torun'dan 'Kocaoğlu' açıklaması!
Politika
1 Ekim 2018 Pazartesi 13:20

CHP'de Torun'dan 'Kocaoğlu' açıklaması!

CHP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Torun, Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nun 2019’daki yerel seçimlerde aday olmama kararını değerlendirdi.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tarihi bir karara imza atarak 2019 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimde aday olmayacağını açıkladı. 

Kocaoğlu'nun kararı kent ve ülke gündeminde ses getirirken, Cumhuriyet Halk Partisi cephesinden de peş peşe değerlendirmeler geliyor. 

- KOCAOĞLU'NUN KARARINA CHP'DEN İLK TEPKİ... 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in açıklamalarının ardından CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da Kocaoğlu’nun kararını Gerçekizmir’e değerlendirdi.

SAYGIYLA KARŞILIYORUZ 
Torun şunları söyledi: Aziz Bey partinin bir değeridir. Uzun yıllar görev yapmış başarılı bir başkandır. Aziz Bey’in kararına saygı duyuyoruz. Kendisi gerçekten çok değerli hizmetlerde bulundu. İzmir’e çağdaş hizmetleri oldu. Belediyecilik adına gerek kırsalda gerek kent merkezinde önemli projeleri oldu. Biz de kararını yeni öğrendik. Saygıyla karşılıyoruz. Cumhuriyet Halk partisi bütün seçimlerde başarılı olmak adına adaylarını büyük bir titizlikle, ortak akılla belirleyecektir. Kentlerde seçimi kazanacak, belediyeyi iyi yönetecek adayları ortaya koyacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın... 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Chp
 1 Ekim 2018 Pazartesi 17:22
Yahu anlamıyormusunuz ,aziz kocaoğlu bırakmadı zaten bırakmazdıda BIRAKTIRILDI.
 METİN YARDI
 1 Ekim 2018 Pazartesi 17:05
ÇOK DEĞERLİ BAŞKANIM AZİZ BEYİN ÜZERİNE YERSİZ ELEŞTİRİLER YAPTILAR AMA ÜLKEDE BELEDİYELER İÇİNDE TEK BURÇSUZ BELEDİYE İZMİR BELEDİYESİ DAHA YAPILACAK YARIM KALMIŞ PROJELERİ BİR DÖNEM DAHA OLSAYDI İYİ OLURDU İNŞALLAH BU KARARINDAN VAZ GEÇER İZMİR BİR DÜRÜST İLKELİ BİR DEGERİNİ YETİRİR SAYĞILARIMLA BUCA CUMHURİYET MAHALLE MUHTARI
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir