MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de Torun'dan başkanlara 'sandığa müdahillik' mesajı!
Politika
22 Kasım 2019 Cuma 14:59

CHP'de Torun'dan başkanlara 'sandığa müdahillik' mesajı!

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Torun, belediye başkanlarının kongre sürecine müdahil olması ile ilgili Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun talimatını hatırlattı.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) parti içi yarış mahalle delege seçimleriyle başlarken, sandık mesaisiyle birlikte belediye başkanlarının sürece müdahil olması tartışma konusu oldu. 

İzmir'de belediye başkanları çalıştayına katılan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, konuyla ilgili önemli mesajlar verdi. 

Torun, “Sayın Genel Başkanımızın baştan beri söylediği bir konu var; ‘Belediye başkanlarımız işine baksınlar, vatandaşın problemlerini çözsünler, örgüt işlerine karışmasınlar’ diye. Belediye başkanlarımız da azami ölçüde buna uyuyorlar. Uymayan arkadaşlarımızın da kendi tercihidir, onu artık kamuoyu değerlendirir. Bizim bir yaptırımımız olamaz ama sonuçta genel başkanın talimatlarına uymuyorsa da ayrıca değerlendirilir” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Nihan Soysal
 23 Kasım 2019 Cumartesi 13:56
Tamamen orgutlerin gazini almak adina yapilmis, ici bos ve komik aciklamalar. Guc belediye baskaninda, gormek istemeyen devam eder ve kaybeder
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir