MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de Torun'dan net takvim açıklaması ve aday adaylarına mesaj!
Politika
21 Eylül 2018 Cuma 10:13

CHP'de Torun'dan net takvim açıklaması ve aday adaylarına mesaj!

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Gerçekizmir'e konuştu, merakla beklenen 'seçim takvimi' hakkında önemli açıklamalarda bulunurken, aday adaylarına da çarpıcı mesajlar gönderdi.

GERÇEKİZMİR –  2019 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlere 6 ay kala siyasi partilerde hazırlıklar hızlandı. 

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) gözler seçim takviminde... Aday olmak isteyen parti yöneticileri için son istifa tarihinin ve aday adaylığı için başvuru süresinin ne zaman açıklanacağı merak konusu... 

Süreçte Genel Merkez'in kararı beklenirken, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Gerçekizmir'e takvim ve aday adaylarına yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

TAKVİM NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 
Takvim konusunda net mesajlar veren CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, "Takvim belli zaten. Resmi takvim açıklamaya gerek yok. Tahmini süreci ifade ettik. Yüksek Seçim Kurulu’nun resmi bir takvimi var. O takvimi baz alarak geriye dönük değerlendireceğiz. Ekim ayının ortalarından itibaren adaylarımızı açıklamaya başlayacağız" ifadelerini kullandı. 

Torun, aday adayı olmak isteyen ilçe başkanlarının istifalarıyla ilgili kısa zamanda bir takvim açıklayacaklarını ifade etti, "İstifa etmelerine yönelik bir tarih aralığı ilan edeceğiz" dedi.

ADAY ADAYLARINA: SAHAYA İNİN, ÇALIŞIN! 
Torun 'aday adaylarına' da şu mesajları gönderdi: Aday adayları açıklama yapabilir. Çıksınlar çalışsınlar. Takvim açıklamamızı beklemesinler. Vatandaşa halka gitsinler kendilerini anlatıp tanıtsınlar. Sonuçta biz anket yapacağız, örgüte soracağız. Oradan çıkmak adına çalışma yapmalılar, çalışma da yapsınlar."

Torun, belediye başkanlarıyla ilgili de "Aday olsalar da olmasalar da belediye başkanlarımız da görev süreleri bitene kadar çalışmalarını yapmalılar" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir