MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de YDK'ya seçilen 2 İzmirli'den ilk mesajlar!
Politika
6 Kasım 2023 Pazartesi 14:41

CHP'de YDK'ya seçilen 2 İzmirli'den ilk mesajlar!

CHP'de 38.Olağan Kurultay sonunda PM ve YDK üyeleri de belirlenirken, partinin en üst disiplin kuruluna seçilen İzmirli 2 isim Aksoy ve Tice'den ilk mesajlar geldi.

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nde(CHP) genel başkanlık koltuğuna Özgür Özel’n oturduğu 38. Olağan Kurultay’ın ikinci gününde delegeler parti üst yönetimini seçti. Çarşaf liste yöntemiyle yapılan seçimde 60 kişilik Parti Meclisi (PM) ile 15 kişilik Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleri de belirlendi.

CHP İzmir kurultay delegelerinden Ekincan Aksoy 533 ve Özkan Tice ise 527 oy alarak YDK'ya seçildi.

Partinin en üst disiplin kuruluna seçilen isimler ilk açıklamalarını Gerçekİzmir’e yaptı.

AKSOY: HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK!
Ekincan Aksoy değerlendirmesinde, ‘’Genel başkan değişikliği yaşadık. Özgür Özel’in önderliğinde yerel seçimlerde elimizdeki belediyeleri koruyup elimizde olmayan diğer belediyeleri de alıp ardından genel seçimlerde partimizi iktidara taşımak için var gücümüzle çalışacağız ve hep birlikte bunu başaracağız. Ben inanıyorum başarılı olacağız ve her şey çok güzel olacak. Görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Bize görev veren delegelerimizin desteğini boşa çıkarmayacağız’’ ifadelerini kullandı.

TİCE: ÖRGÜTÜMÜZ TAKDİR ETTİ
Tice yeni görevi için, "İzmirimiz için hayırlı olsun. Cumhuriyet Halk Partimiz için hayırlı olsun. Bir başarı varsa ortada örgütün başarısıdır. Biz gençlik kollarından beri bu partide siyaset yapan insanlarız. Örgütümüz takdir etti görev verdi. Layıkıyla yapmaya çalışacağız’’ açıklamasını yaptı.

"DEĞİŞİM UMUT OLACAK, ÖZEL İLE ENERJİ GELECEK"
Değişim ile partiye küsen seçmenin geri gelip gelmeyeceği sorusunu yanıtlayan Tice, ‘’Ben toparlanacağını düşünüyorum. Umut olacağını düşünüyorum. Genel başkanımız 49 yaşında bir enerjinin geleceğini düşünüyorum. Bir önceki genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu çok değerli adımlar attı. Bunun devamının Özgür Bey ile gerçekleşeceğini düşünüyorum. Yapılmayanların yapılacağını düşünüyorum. En başta da iktidar olacağımızı düşünüyorum hem genelde hem yerelde’’ diye sözlerini noktaladı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir