MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de Yücel'den başkanlarla 3 gündemli zirve!
Politika
24 Haziran 2020 Çarşamba 13:55

CHP'de Yücel'den başkanlarla 3 gündemli zirve!

CHP İl Başkanı Yücel, ilçe başkanlarıyla il binasında toplantı yaptı. Toplantıda gündem kurultay, yeni il binası ve ‘CV’ konuları oldu.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ilçe başkanlarıyla il binasında toplantı yaptı.

İl binasında gerçekleşen toplantıda önümüzdeki ay yapılacak olan kurultay,satın alınan  yeni il binası ve ‘CV’ konuları görüşüldü.

SEYİRCİSİZ YAPILACAK, SADECE DELEGELER KATILACAK
Başkan Yücel, kurultay detayları ile ilgili ilçe başkanlarına bilgilendirme yaptı. Yücel’in kurultayın 25-26 Temmuz tarihinde Ankara’da seyircisiz yapılacağını, sadece delegelerin katılacağını başkanlara aktardığı öğrenildi.

BAŞKANLARDAN İL BİNASI İÇİN DESTEK İSTENDİ
Satın alınıp tadilat çalışmalarının devam ettiği yeni il binası için geçtiğimiz gün Büyükşehir Meclis Üyelerinden maddi destek talep eden İl Başkanı Yücel’in ilçe başkanlarından da bu konuda katkı beklediğini dile getirdiği öğrenildi. İlçe başkanlarının ilçelerinde bağış toplayacakları öğrenildi.

CV SİTEMİ
Bazı ilçe başkanlarının, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e istihdam konusunda sitem ettiği, bu noktada Büyükşehir’den muzdarip olduklarını dile getirdikleri ve önümüzdeki süreç için Soyer’in de katılacağı bir ilçe başkanları toplantısı talep ettikleri belirtildi. Yücel’in ise konuyu Soyer’e ileteceğini ifade ettiği öğrenildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir