MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de Yücel'den o isimlerle seçim zirvesi!
Politika
5 Aralık 2018 Çarşamba 08:37

CHP'de Yücel'den o isimlerle seçim zirvesi!

CHP İzmir yerel seçim çalışmalarını tam gaz sürüyor. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Cuma günü il genel meclisi eski üyeleri ile bir araya gelerek süreci masaya yatıracak. Toplantıda, özellikle kırsal kesimde süreci en iyi şekilde götürmek adına il genel meclisi üyeleri ile fikir alışverişinde bulunulacak.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Tüm siyasi partiler 31 Mart 2019 yerel seçimlerine kilitlenirken, CHP’nin kalesi olarak nitelendirilen İzmir’de de süreci en başarılı şekilde yönetmek adına hazırlıklar son sürat devam ediyor. 

Seçimlerde büyükşehir ve 30 ilçe hedefini koyan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir’de süreci en doğru şekilde yöneterek en iyi sonucu almak istiyor. 

Yücel, partide mevcut görevi olanların yanı sıra önceki dönemlerde görev yapanların da sürece aktif şekilde katılmasını sağlamak adına düğmeye bastı. 

Yücel, Cuma günü önceki dönemlerde görev alan il genel eski meclisi üyeleri ile il başkanlığında bir araya gelecek. 

İl genel meclisi eski üyeleri ile seçim sürecini masaya yatıracak olan Yücel, özellikle kırsal kesimde başarıyı en iyi düzeyde sağlamak için parti emekçileri ile fikir alışverişinde bulunacak. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Yasin
 6 Aralık 2018 Perşembe 08:57
Dün dünde kaldı cancağazım.Artık yeni şeyler söylemek lazım.Bunlar safsata acemi ve lokal analizi görmeden emek vermeden,kolaycılık,basitlik,bu mantık CHP yi bir yere taşımaz.
 S.Nazik Işık
 5 Aralık 2018 Çarşamba 10:14
Takdir ettim; il genel meclisinde çok değerli arkadaşlarımız oldu ve çok ciddi bir birikim yaratıldı. Bu birikimi 2019 seçimlerinde de kullanmalıyız. Başarılar dilerim.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir