MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de Yücel'den örgütle 'salgın' zirvesi: Süreçte ilk kez yapılacak!
Politika
15 Nisan 2020 Çarşamba 08:54

CHP'de Yücel'den örgütle 'salgın' zirvesi: Süreçte ilk kez yapılacak!

CHP İl Başkanı Yücel, koronavirüs salgını başladığından bu yana ilk kez ilçe başkanlarıyla bir araya gelecek. Yücel, yarın saat 11.00’da online şekilde ilçe başkanlarıyla toplantı yapacak. Koronavirüs ile mücadele sürecinin masaya yatırılacağı toplantıda; süreçte ilçe başkanlıkları ile koordinasyonlu çalışılması ve yardım kampanyalarına ilçe başkanlıklarının da dahil edilmesi görüşülecek.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Dünyayı tehdit eden koronavirüs salgını ile mücadele Türkiye’de de tam gaz sürerken, siyasi partiler de toplantılarını online olarak gerçekleştiriyor. Vaka sayısının en çok olduğu ikinci il olan İzmir’de büyükşehir belediyesi ve 24 ilçe belediyesinde iktidar olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) de süreci en iyi şekilde yürütmek adına çalışmalarını sürdürüyor.

Salgın başladığından bu yana birden fazla kez İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, partinin İzmir Milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları ile online toplantılar gerçekleştiren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, önemli bir zirveye daha imza atacak.

Süreçte ilk kez ilçe başkanları ile bir araya gelecek olan Yücel, yarın saat 11.00’da online şekilde ilçe başkanlarıyla toplantı yapacak. Koronavirüs ile mücadele sürecinin masaya yatırılacağı toplantıda; süreçte ilçe başkanlıkları ile koordinasyonlu çalışılması ve yardım kampanyalarına ilçe başkanlıklarının da dahil edilmesi görüşülecek.

KARDEŞ İLÇELER ADIMI ATILMIŞTI

Geçtiğimiz hafta Deniz Yücel başkanlığında gerçekleşen il yönetim kurulu toplantısında CHP’li belediyenin olmadığı 7 ilçe için kardeş ilçe adımı atılmıştı. Urla, Kınık, Kiraz, Bergama, Bayındır, Aliağa ve Tire için kardeş ilçe belirlenmiş ve bu ilçeler için belirlenen kardeş ilçelerin talepler doğrultusunda destek olması kararlaştırılmıştı.

4 BAŞKAN YARDIM DAĞITTI

Öte yandan dün, CHP il Başkanı Deniz Yücel, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ve CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, büyükşehir ve ilçe belediyelerin başlattığı dayanışma kampanyalarında toplanan yardımları birlikte kapı kapı dağıttı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir