MENÜ
İzmir 19°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de Yücel'den vekillerle sürpriz zirve: Masada o 3 kriz!
Politika
17 Mayıs 2021 Pazartesi 17:35

CHP'de Yücel'den vekillerle sürpriz zirve: Masada o 3 kriz!

CHP İl Başkanı Deniz Yücel'in davetiyle gerçekleşen zirvede İzmir Milletvekilleri bir araya geldi. Yücel ile vekillerin toplantısında Menemen, Torbalı ve Menderes'te yaşanan krizler masaya yatırıldı. 

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü haftayı sürpriz bir zirveyle açtı. 

CHP İl Başkanı Deniz Yücel'in davetiyle gerçekleşen zirvede İzmir Milletvekilleri bir araya geldi. Yücel ile vekillerin toplantısında 3 ilçede yaşanan krizler masaya yatırıldı. 

CHP İl Başkanı ve İzmir Milletvekilleri, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un tutunlanmasının ardından koltuğun AK Parti'ye geçmesine uzanan süreç, Torbalı'da İsmail Uygur'un vefatının ardından kazanılmasına rağmen büyük tartışmalara yol açan ve yargıya taşınan seçim ve Menderes'te Başkan Yardımcısı Gürsel Rüzgar'ın Başkan Mustafa Kayalar ve belediyeyi bir takım uygulamalar üzerinden CİMER'e şikayet ettiği iddiasıyla patlak veren ve istifalarla büyüyen krizi konuştu. 

Zirvede 3 ilçede yaşananlar detaylı şekilde masaya yatırılırken, süreçte benzer sıkıntılar yaşanılması durumunda ortak akılla hareket etme konusunda fikir birliği sağlandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir