MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de Yücel’den kongre sonrası ilk ziyaret 'Lider'e!
Politika
12 Şubat 2020 Çarşamba 16:25

CHP'de Yücel’den kongre sonrası ilk ziyaret 'Lider'e!

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongrede ikinci kez CHP İzmir İl Başkanı seçilen Deniz Yücel, kongre sonrası ilk ziyaretini Lider'e yaptı. Genel Merkez’e giden Yücel'in kongreyle ilgili, yaşananlar ve sonuçlar çerçevesinde Kılıçdaroğlu’nu bilgilendirdiği öğrenildi.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nde(CHP) hafta sonu yapılan İzmir İl Kongresi’nde ikinci kez başkan seçilen Deniz Yücel, ilk ziyaretini Genel Merkez’e yaptı.

Yücel gün içinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla bir araya geldi. Yücel’in tek adaylı ve çarşaf listeli yapılan kongreyle ilgili , yaşananlar ve sonuçlar çerçevesinde Kılıçdaroğlu’nu bilgilendirdiği öğrenildi.

Yücel sürecin en başından buyana kendisine destek veren CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın yanı sıra bazı genel başkan yardımcılarını da ziyaret etti. 

Yücel il kongresinde 611 oyun 258'ini alarak yeniden başkan seçilmişti. Çarşaf listeli seçimde Yüce'in anahtar listesinde il yönetimi ve disiplin kurulu firesiz geçerken, kurultay delegeliğinde kadın ve gençlik kotasından 6 isim liste delmişti. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Buda il delegesi
 13 Şubat 2020 Perşembe 00:01
Deniz bey 540 imzadan sonra 258 oyu genelbaşkana nasıl açıkladı acaba.? Şaka gibi 30 kişilik il yönetimi seçildi 4 tane yedek üye var. 5 kişi istifa etse yerine yedeği yok. Yönetimde 6 genç olması lazım 2 tane genç var. Bu kongre tamamen başarısızlık.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir