MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de acılı aileden o başkana sert tepki: Ne demek istiyorsun!
Politika
12 Ekim 2017 Perşembe 11:03

CHP'de acılı aileden o başkana sert tepki: Ne demek istiyorsun!

CHP İl Eski Sekreteri Zikri Dursun’un vefatının ardından parti içinde başlayan ‘vefa’ tartışması sürüyor. Dursun’un işten çıkartan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun verdiği bir röportaj sonrası Dursun ailesinden tepki geldi. Kardeş Dursun sosyal medyadan ‘Ne demek istiyorsun Muhittin Selvitopu’ başlıklı yazı yayınladı.

GERÇEKİZMİR - Geçtiğimiz günlerde vefat eden ve CHP İzmir Örgütü’nü yasa boğan İl Eski Sekreteri Zikri Dursun’un Karabağlar Belediyesi’ndeki görevine son verilmesi, ölümünün ardından parti içinde ‘vefa’ tartışmalarına neden olmuştu.

Dursun için il binasında düzenlenen törende CHP Milletvekili Atilla Sertel, Dursun’un işine son veren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu isim vermeden hedef almış, belediyenin gönderdiği ikram araçları ise Dursun ailesi tarafından geri gönderilmişti.

Dursun’un işten çıkarılması konusunda gelen eleştirilere sessiz kalan Selvitopu yerel bir medya kuruluşuna verdiği röportajda, “Bizim geleneksel bir yaklaşımımız var, ölünün arkasından konuşulmaz. (CHP İzmir eski İl Sekreteri Zikri Dursun'un cenazesini kast ederek) Atilla Sertel’in bana yönelik 'cimri, pinti bir belediye başkanı' diye ifadesi var. Ben cimri ve pinti bir belediye başkanı olmaya devam edeceğim. Bizim vefa konusunda bir eksikliğimiz olduğunu düşünmüyorum. 3.5 sene sonra cenaze töreninde böyle bir olayın konu edilmesini de takdirinize bırakıyorum. Kimseye haksızlık yaptığımı düşünmüyorum, ben vicdanen rahatım. Ölünün arkasından da konuşmayı doğru bulmuyorum, hatasıyla sevabıyla kendine ait bir olaydır” ifadelerini kullandı.

Selvitopu’nun Dursun’la ilgili sözlerine Dursun’un kardeşi Ergin Dursun sert tepki gösterdi. Ege Taşeron İşçileri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'de yöneticilik yapan Dursun, sosyal medya hesabından ‘Ne demek istiyorsun Muhittin Selvitopu’ başlığıyla yazı yayınladı.

Ergin Dursun’un yayınladığı mesajda şu ifadeler yer aldı:

NE DEMEK İSTİYORSUN MUHİTTİN SELVİTOPU
“Ben vicdanen rahatım, ölünün arkasından konuşmayı doğru bulmuyorum” cümlesi sana ait bir cümle...

Ömrünü CHP ye adamış bu uğurda işini mesleğini bir kenara bırakmış alan değil veren olmuş bir partili idi Zikri Dursun.. O ve arkadaşlarının gösterdiği tempo ile sen ve senin gibiler müdür olmuş , başkan yardımcısı olmuş makam araçlarına binmiş dolgun maaşlar almış ve paraşüt ile geldiğin adaylıkta zikri Dursun gibilerinin çabaları ile hasbelkader o makama oturdun ve oturur oturmaz üreten , çalışan , işinin hakkını veren aldığı maaşı anasının ak sütü gibi helal eden emekçileri emekliliklerine 1 yıl kala kapının önüne koydun .. herkes de biliyor ki Selvitopu ailesi şimdiye kadar makam, mevki, maaş hep alan oldu peki CHP ye ne verdi ... cimrilikten, pintilikten bahsediyorsun, emektarları işten çıkarınca cimrisin pintisin keşke piarını , reklamını yaptırmak için kendini parlatmaya dönük harcamalarda da cimri olsa idin ... sevgili vekilimiz Atilla Sertel e de teşekkür ediyoruz belki sen anlamadın ama ben anlatayım ; bu partinin emektarlarına emeğinin karşılığına pintilik cimrilik yapılmaz kısa ve öz bunu da CHP nin havasını suyunu bilen meydanlara bayrak asan yöneticilik yapan, sandıklara adam taşıyanlar iyi bilir .. senden özür beklerken ölünün arkasından konuşmak sana yakışmadı ...

BİLDİĞİN BİRŞEY VARSA AÇIKLADI!
Biz Zikri Dursun un namusundan Şeref'inden eminiz o güne kadar da aldığı maaşı anamızın ak sütü gibi helal idi .. anamız derken unutmadan söyleyeyim; sen abimi işten çıkardıktan sonra ki ilk seçim idi ve anamızı sandığa götürmüştük ve sevgili anamız; oğul seni işten çıkaran CHP ye nasıl oy atarım dediğinde abimin anam beni işten çıkaran CHP değil di deyip pusulanın üstüne CHP mühürünü vurduran abim Zikri Dursun idi ...

Bu da artık abim ile ilgili son cümlelerin olsun .. zira , abim yok artık belki ama ; Karabağlar Belediyesi ile hak arama mücadelesindeki mahkeme sürecinin takipçisi olmaya devam edeceğim"

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 sevgi
 12 Ekim 2017 Perşembe 20:28
Karabağlar belediyesinin başkanın yanındaki yalaka gurubu hatta seçimlerde aday konuşmasında bile onun yerine ceyhun mudur ceyhanmı dır neyse çekip elinden mikrofonu aldığını unutmadım nerden geldiğini ve personellerin hakklarını unutma Başkan
 partili
 12 Ekim 2017 Perşembe 11:53
Bildiğimiz çok şey var, açıklamak bize yakışmaz.
 partilii
 12 Ekim 2017 Perşembe 11:52
Muhittin Selvitopu Karabaglar icin bir şanstır diyenlere ithafen NE GİBİ BİR ŞANSTIR MUHİTTİN KARABAGLARA???YILLARCA KONAK BELEDİYESİ VE BÜYÜKSEHİRDE BSK YRD VE DAİRE BASKANLIGI YAPMIS KARABAGLARA CAKILAN TEK BİR CİVİDE BİLE KATKISI OLMAYAN KİNDAR BİR KİŞİNİN NE GİBİ BİR FAYDASI VAR KARABAGLARA???GELDİGİ GÜNDEN BERİ TEK İŞİ VE HİZMETİ PARTİLİLER VE İŞCİLERLE UGRASMAK OLAN PARTİYİ SÜREKLİ KAMUOYUNDA İTİBARSIZLASTIRAN BİRİNİN NE FAYDASI VAR??? ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN DÜŞÜNÜN ONDAN SONRA KONUSUN... ZİKRİ BEY İCİN KÖTÜ DİYEBİLİRSİNİZ SEVMİYORUM DİYEBİLİRSİNİZ AMA ZİKRİ BEY İCİN PARTİLİ DEGİLDİR DİYEMEZSİNİZ...mUHİTTİN GİBİLERDEN 1000000 KAT DAHA CHPLİDİR.BUGÜN ÜVEY EVLADINI ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ YAPAN SONRA BSK YRD YAPIP DELEGELERİN KAPISINDA NUMARA NUMARA DOLASTIRAN MUHİTTİN SELVİTOPU BASKAN OLDUGU GÜNNDEN BU YANA NE YAPMIS???? YAZIKLAR OLSUN PARTİMİZİ REZİL ETTİN PARTİLİMİZİ BİRBİRİNE DÜŞMAN ETTİNNN....
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir