MENÜ
İzmir 17°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de başkan adayından il binasının altına seçim ofisi!
Politika
10 Aralık 2019 Salı 13:43

CHP'de başkan adayından il binasının altına seçim ofisi!

CHP’de kongre heyecanı başlayacak. Çift adaylı yarışın yaşanacağı Konak’ta Yalı-Nalbantoğlu ittifakının adayı olduğu öne sürülen eski meclis üyesi Ahmet Karadağ, il binasının altını seçim ofisi olarak tuttu.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nde(CHP) delege seçimleri sona ererken, gözler 14’ünde başlayacak olan ilçe kongrelerine çevrildi.

İzmir’de ilçe başkan adayları, koltuğa talip olduklarını duyurmaya başlarken, Konak’ta Yalı Grubu-Rıfat Nalbantoğlu ittifakının ilçe başkan adayı olduğu öğrenilen eski meclis üyesi Ahmet Karadağ’dan flaş bir hamle geldi.

Karadağ, partisinin il binasının altında boş duran yeri, seçim ofisi olarak tuttu. Yeni kiralanan ofise afiş ve resimlerle giydirilme yapılacak. Seçim ofisi olarak kullanılacak yerin hafta sonuna kadar açılacağı belirtildi.

Seçim ofisi hamlesiyle ilgili Karadağ şunları söyledi:

“Seçim ofisini tuttuk. Merkezi bir yer.  2-3 güne açılışı olacak. Görüşme yeri olacak. Partililerimizle, delegasyonla süreç içinde bu ofisimizde görüşeceğiz. Şeffaf bir süreç götüreceğiz”

Konak’ta İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu da yeniden aday. Kongrede Gruşçu ile Karadağ’ın yarışması bekleniyor.

Konak’ta kongre 22 Araklık’ta yapılacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Gültepe Delegesi
 10 Aralık 2019 Salı 17:09
Sayin ilce baskan adayı gültepenin degerleri var artik kimsenin adami degiliz muhsin kurtun zeki günen in de degiliz ve yonetimde ildelegeliginde delegeleri yok sayarsaniz sizin icin hüsran olacak bunuda biliniz oranın bunlarin dısinda degerleri var Tarkan eladağ var gençler var sakın iyi düşünün oyuna gelmeyin tekrar hayırlı olsun .
 Delege
 10 Aralık 2019 Salı 15:27
Yapılan hesaplara rağmen bu kongreden sürpriz bir sonuç çıkarsa şaşırmayın.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir