MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’de başkanlar zirvesi: O isimden flaş çıkış… Soyer ve Yücel ne mesaj verdi?
Yerel Yönetimler
15 Haziran 2021 Salı 21:28

CHP’de başkanlar zirvesi: O isimden flaş çıkış… Soyer ve Yücel ne mesaj verdi?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP'li belediye başkanlarıyla bir araya geldi. 4,5 saatlik zirvede Soyer ve Yücel önemli mesajlar verirken, toplantıya Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın Büyükşehir’i hedef alan çıkışı damga vurdu. Toplantıda belediyelerin yaptıkları çalışmalar, gelecek döneme dair planlanan projeler görüşüldü. Yerel yönetimler arasında işbirliğinin daha da güçlendirilmesi kararlaştırıldı.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile CHP İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Marina'da CHP'li ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

4,5 SAAT SÜRDÜ

4,5 saatlik toplantıda belediyelerin yaptıkları çalışmalar, gelecek döneme dair planlanan projeler görüşüldü. Yerel yönetimler arasında işbirliğinin daha da güçlendirilmesi kararlaştırıldı.

Yerel yönetimler arasında işbirliğini pekiştirmek ve belediyelerin gelecek döneme ilişkin projelerini görüşmek için düzenlenen toplantının açılışında konuşan Başkan Tunç Soyer, ilçe belediye başkanlarıyla görevde geçen iki yılını değerlendirdi.

Yine yerel yönetimlerin gelecek iki yıla yönelik projelerinin de konuşulduğu toplantıda Soyer, belediye başkanlarının, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden taleplerini, beklentilerini dinledi.

‘KAVGALI GÖRÜNTÜ VERMEYİN’

Soyer’in toplantıda başkanlara “Meclis grubunuzla, parti  örgütüyle kavgalı görüntü vermeyin” mesajı verdiği öğrenildi.  

Soyer’in başkanlardan açılışlara ve meclis toplantılarına daha fazla katılım göstermelerini istediği belirtildi.

ARDA’DAN ŞOK ÇIKIŞ!

Toplantıya Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın çıkışı damga vurdu.  Edinilen bilgiye göre Arda’nın, “ Bilinçli olarak Büyükşehir tarafından engelleniyoruz. Yeterince hizmet alamıyoruz. Gaziemir’i cezalandırıyorsunuz. Bundan sonrası için de ümitli değilim” dediği bu sözlerin üzerine Soyer’in de “Bu sözleri kabul etmiyorum. Kimseyle kişisel sorunum yok. Haksızlık yapıyosunuz. Bir ilçeyi cezalandırmak ne demek.  Asla kabul etmiyorum” dediği öğrenildi.

BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ GÜZEL İŞLER YAPIYOR

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de belediye başkanlarının seçimlerin ardından görevde iki yılı geride bıraktıklarını belirterek, “İki yılı aşkın süredir görevdesiniz, birlikte çalışıyoruz. Bütün olumsuzluklara rağmen başta İzmir Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere tüm ilçe belediye başkanlarımız kentte güzel işler yapıyor. Orman yangınlarından tutun da deprem, sel felaketi gibi sorunlar yaşandı. Pandemi nedeniyle belediye gelirleri düştü. Bunların hepsini üst üste koyduğunuzda, bu koşullarda görev yapmak gerçekten zor” dediği öğrenildi.

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir