MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de bir anahtar liste daha: İzmir'den 2 isim!
Politika
5 Kasım 2023 Pazar 23:46

CHP'de bir anahtar liste daha: İzmir'den 2 isim!

CHP’nin 38.Olağan Kurultayı’nın ikinci gününde 60 kişilik Parti Meclisi (PM) ile Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleri de belirlenecek. Seçimde Genel Başkan Özel'in yanı sıra kurultay sürecinde Kılıçdaroğlu ile birlikte hareket eden Eski Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Salıcı ve ekibi de bir anahtar liste çıkardı.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nde Özgür Özel’in genel başkan seçildiği 38.Olağan Kurultay üst yönetim seçimleriyle devam ediyor. 

CHP’nin 38.Olağan Kurultayı’nın ikinci gününde 60 kişilik Parti Meclisi (PM) ile Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleri de belirlenecek.

CHP’de 1366 delegenin yeniden sandık başına gideceği seçimde PM'ye 380, YDK'ya ise 98 başvuru yapılırken, salona Genel Başkan Özel’in anahtar listesi dışında bir anahtar liste daha geldi. 

Kurultay sürecinde Eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte hareket eden Eski Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve ekibi de bir anahtar liste çıkardı. 

Salıcı’nın ‘Denge ve Denetleme Listesi’nde İzmir’den de 2 isim bulunuyor. PM anahtar listesinde İzmir’den Ayten Gülsever yer alırken, YDK anahtar listesinde de kurultay öncesi son kurulda görev yapan Ebru Okay'a da yer verildi. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir