MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de bir ilçe başkanı ile iki eski başkandan kurultay imzası!
Politika
20 Temmuz 2018 Cuma 13:19

CHP'de bir ilçe başkanı ile iki eski başkandan kurultay imzası!

CHP İzmir'de kurultay delegesi olan Gaziemir İlçe Başkanı Özkan ile Gaziemir İlçe Eski Başkanı Tekin ve Foça İlçe Eski Başkanı Günal Biçer de imza hareketine katıldı.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 'olağanüstü kurultay' tartışması beraberinde imza hareketini getirmiş ve partinin başına 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı Adayı gösterilen Muharrem İnce'nin gelmesi gerektiğini savunan muhalifler noter aracılığıyla imza toplamaya başlamıştı.

81 ilde başlatılan imza hareketinin başarıya ulaşıp ulaşmayacağı merak konusu olurken gözler partinin kalesi olarak nitelendirilen İzmir'de...

- KURULTAY DELEGESİ İZMİR ESKİ MİLLETVEKİLİNDEN 'İNCE' DÖNÜŞ!... 

Kentte CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, İl Eski Başkanı Asuman Ali Güven ile birlikte Kemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Ayçil ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hatice Tatlı'nın öncülük ettiği kentte kurultay için atılan imza sayısının 15'i geçtiği duyurulmuştu. 

CHP İzmir'de bugün de flaş imza kararları geldi. Kurultay delegesi olan CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan ve Gaziemir İlçe Eski Başkanı Umut Tekin sosyal medyadan yaptıkları açıklamalarla olağanüstü kurultay için imza verdiklerini açıkladı. Foça İlçe Eski Başkanı Günal Biçer de ilçedeki danışma kurulu toplantısının ardından notere giderek kurultay için imza verdi. 

CHP GAZİEMİR İLÇE BAŞKANI ÖZKAN'IN AÇIKLAMASI 





CHP GAZİEMİR İLÇE ESKİ BAŞKANI UMUT TEKİN'İN AÇIKLAMASI 

FOÇA DANIŞMA KURULU YAPTI
Öte yandan eski ilçe başkanı Günal Biçer'in kurultay delegesi olduğu Foça'da, danışma kurulu toplantısı yapıldı. 



Danışma kurulu toplantısına katılanların büyük bölümü olağanüstü kurultay yapılması yönünde görüş bildirdi. Toplantı sonrası Biçer de notere giderek imza verdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Şenol görmez
 21 Temmuz 2018 Cumartesi 01:11
Bence chp de değişimde çok geç kalındı bu daha önce olmalıydı eğer bu şekilde olsaydı daha farklı şeyler olabilirdi 1 2 3 4 seçim kaybettin bırak kardeşim o koltuk senin babanın malı değil gençler gelsin partinin başına kimse kırılmadan üzülmeden değişim şart ha bu saatten sonra ne işe yarayacak muamma atla üsküdar meselesi hayırlı olsun diyorum nacizane fikrim
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir