MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de bölge zirvesinin perde arkası: Salıcı örgüte ne mesaj verdi?
Politika
19 Ağustos 2021 Perşembe 16:52

CHP'de bölge zirvesinin perde arkası: Salıcı örgüte ne mesaj verdi?

CHP’nin İzmir’de gerçekleştirilen bölge toplantısının basına kapalı bölümünde Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, önseçim, erken seçim, Cumhurbaşkanı adayı ve kongre takvimiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) İzmir’in ev sahipliğinde İzmir ve Manisa illerini kapsayan bölge toplantısı İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Toplantının basına kapalı kısmında CHP’nin Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı çarpıcı mesajlar verdi.

Salıcı’nın Manisa’dan toplantıya katılmayan ilçe başkanlarıyla ilgili sitem ettiği öğrenildi.

Salıcı’nın örgüt buluşmaları için, “Örgüt toplantıları CHP’linin CHP’liye CHP propagandası yaptığı toplantılar olmasın” mesajı verdiği belirtildi.

ERKEN SEÇİM ÇIKIŞI
Salıcı’nın toplantıda erken seçim ihtimali olduğunu dile getirdiği ve, “AKP-MHP anlaşamadıkları için açıklayamıyor. Anlaştıkları takdirde erken seçim olayını açıklayacaklar” dediği öğrenildi. Salıcı’nın Türkiye genelinde sandık görevlilerinin büyük oranda ilçe örgütleri tarafından sisteme girildiğini söylediği ve bundan Genel Merkez olarak büyük mutluluk duyduklarını söylediği bildirildi.

Salıcı’nın toplantıda ayrıca partinin Doğu Masası’nın yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verdiği ifade edildi.

ÖNSEÇİM MESAJI
Salıcı’nın önseçim talepleri için “Şuan olacak diyen de yalan söyler olmayacak diyen de yalan söyler. İttifak var. İttifakla yapılacak çalışmalar nedeniyle önseçimin nasıl yapılacağını şimdiden planlamamız lazım” dediği belirtildi.

Salıcı’nın ertelenmesi beklenen olağan kongre süreciyle ilgili soru gelmemesi üzerine, “Kongre takvimiyle ilgili soru gelmediğine o kadar mutluyum ki... Her yerde  sorulmuştu” dediği öğrenildi.

Salıcı’nın örgüte “Her örgütün karnesi var, hepinizin yaptıkları o karneye yazılıyor. Çatışan da yazılıyor çalışan da” şeklinde mesaj verdiği de notlar arasında yer aldı. 

ÜYE TALİMATI
Salıcı’nın özellikle gençlik kollarına üye talimatı verdiği öğrenildi.

BANA SORARSANIZ ADAY KEMAL KILIÇDAROĞLU OLMALI!
Salıcı’nın Cumhurbaşkanı Adaylığı için ise, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ittifakın oluşturucusu ve çimentosu. Bana sorarsanız aday da olmalı. Ama altını çiziyorum bana sorarsanız” dediği ifade edildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir