MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de cumhurbaşkanı adayının açıklanacağı salon İzmirli vekile emanet!
Politika
3 Mayıs 2018 Perşembe 19:14

CHP'de cumhurbaşkanı adayının açıklanacağı salon İzmirli vekile emanet!

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayının açıklanacağı Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nun hazırlıklarının emanet edildiği isimler arasında İzmir Milletvekili Bakan da yer aldı. Bakan, “Basın açıklanması gibi planlanmıştı ancak pozitif bir etki var toplumda... Heyecan dalgası sadece partimizi değil Türkiye’yi de sardı. Miting havasında seçim startı verilmiş bir adaylık açıklaması olacak. 5 bin kişi içeride, 5 bin kişi dışarıda olacak” dedi.

GERÇEKİZMİR - Türkiye 24 Haziran'da yapılacak erken seçim için gün sayarken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) cephesinde gün içinde çok önemli gelişmeler yaşandı. 

Peş peşe gelen açıklama ve haberlerle Cumhurbaşkanı adayının Yalova Milletvekili Muharrem İnce olacağı büyük ölçüde netleşti. 

CHP'de adı adaylar arasında geçen İlhan Kesici'nin "Dün akşam itibariyle Muharrem İnce adı öne çıktı, aradım tebrik ettim" açıklamasının ardından İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığının açıklanması beklenen salona asılacak afişlerin görüntüleri de ortaya çıktı. Hürriyet'in haberinde afişlerde İnce’nin fotoğrafının üzerinde “Türkiye’ye güvence Muharrem İnce” sloganının yazıldığı görüldü.

Öte yandan CHP'de adaylık açıklamasının yapılacağı salonda da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nun hazırlıklarını 3 vekile emanet etti. Ankara Milletvekili Murat Emir ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın dışında üçüncü isim İzmir Milletvekili Murat Bakan oldu.

Gün içinde salonun hazırlıklarına başladıklarını söyleyen Bakan, hazırlıkların gece tamamlanacağını söyledi. Salonun içinde 5 bin salon dışında da 5 bin kişinin yer alacak şekilde hazırlıklarını sürdürdüklerini söyleyen Bakan, “Salonda inanılmaz bir atmosfer olacak. Bütün hazırlıkları yapıyoruz. Gece bitmiş olacak. Basın açıklanması gibi planlanmıştı ancak pozitif bir etki var toplumda... Heyecan dalgası sadece partimizi değil Türkiye’yi de sardı. Miting havasında seçim startı verilmiş bir adaylık açıklaması olacak. 5 bin kişi içeride, 5 bin kişi dışarıda olacak. Salon dışına da LED ekran kurduk. Dışarıda olan vatandaşlarımız da izleyebilecek. Sabah grup toplantımızı yaptıktan sonra vekillerle birlikte Genel Başkan ile birlikte salona geleceğiz ve adayı açıklayacağız. İstibdat bitecek, hürriyet gelecek!” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir