MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de danışma kurulu sahaya indi: Aday gösterilmeyen başkanlara motivasyon turu!
Politika
22 Şubat 2024 Perşembe 12:32

CHP'de danışma kurulu sahaya indi: Aday gösterilmeyen başkanlara motivasyon turu!

CHP İzmir'de danışma kurulu kritik bir mesai için sahaya indi. Eski İzmir Milletvekili Bülent Baratalı başkanlığındaki kurul üyeleri parti tarafından yeniden aday gösterilmeyen belediye başkanlarını saha çalışmalarına destek vermek için ikna turuna çıktı.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü'nde aday listeleri tartışmalarının gölgesinde seçim çalışmaları tam gaz devam ediyor. 

Kampanya süreci için biri merkez 4 seçim koordinasyon kurulu (SKM) ve 3 de kurul kurma kararı alan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü’nde strateji ve yol haritası geride kalan hafta yapılan zirvelerle başlarken, yönetim Kurulu ve icra kurulu ile koordinasyon halinde çalışacak danışma kurulu da kritik bir mesai için sahaya indi. 

Eski İzmir Milletvekili Bülent Baratalı başkanlığındaki kurul üyeleri parti tarafından yeniden aday gösterilmeyen belediye başkanlarını ziyaret ederek birlik mesajları verdi. Danışma kurulu üyelerinin görüşmelerde Genel Merkez'e kırgın başkanları saha çalışmalarına destek vermek için motive etmeye çalıştıkları öğrenildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir