MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de disiplin kurulundan o dosya için olağanüstü toplantı!
Politika
9 Ekim 2023 Pazartesi 09:14

CHP'de disiplin kurulundan o dosya için olağanüstü toplantı!

CHP disiplin kurulu, geçtiğimiz cuma günü dosyadaki eksikler nedeniyle il yönetimine geri gönderme kararı aldığı Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Cevat Eren Arslan’ın dosyası için bu kez pazar günü olağanüstü toplandı.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Disiplin Kurulu pazar günü olağanüstü toplantı gerçekleştirdi.

Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin'e yönelik sosyal medyada yaptığı paylaşım nedeniyle il yönetim kurulu tarafından kesin ihraç istemiyle tedbirli disiplin kuruluna sevk edilen CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Cevat Eren Arslan’ın dosyasını cuma günkü toplantıda eksikler nedeniyle il yönetimine geri gönderme kararı alan disiplin kurulu aynı dosya için 2 gün sonra yine toplandı.

Edinilen bilgiye göre toplantıda Arslan’ın tedbirinin kaldırılması yönündeki başvurusu reddedildi. Kurul, Arslan’ı savunmaya çağırma kararı aldı.

NE OLMUŞTU?
Arslan sosyal medya hesabından “İl Kongresinde çarşaf liste olmasından yana tarafım. Kürsüde "Bu arkadaşları hiç seçimde görmedim" diyerek ithamda bulunan, bulunduğu şehirde tanıdığı partili genç sayısı üç basamaklı haneleri bulmayacak olan ve Gençlik Kollarından geldiği bilinen bu İlçe Başkanından utanç duyuyorum” diyerek açıklama yapmıştı. Bu ifadeler nedeniyle Arslan, il yönetim kurulu tarafından kesin ihraç istemiyle tedbirli olarak disipline sevk edilmişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir