MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de eski ilçe başkanından yeni başkana övgü, eski başkana salvo!
Politika
6 Mayıs 2019 Pazartesi 11:45

CHP'de eski ilçe başkanından yeni başkana övgü, eski başkana salvo!

CHP Dikili Eski İlçe Başkanı Şener, sosyal medyada yaptığı paylaşımda isim vermeksizin eski belediye başkanına eleştiride bulunurken, yeni Başkan Kırgöz’den övgüyle söz etti.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Dikili Eski İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda isim vermeden Dikili Eski Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Tosun’a, temizlik noktasında gönderme yaparken 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Dikili Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan CHP’li Adil Kırgöz’e de övgüde bulundu.  

Dikili’de uzun yıllar İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Şener, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Bugün sabah 6.30’da yürüyüşe çıkmıştım. 5 yıl sonra ilçemizin kaldırımlarının belediyemiz tarafından yıkandığını gördüm. Belediyenin görevleri temiz şehir yaratmak ve orada yaşayanlara temiz çevre sunmaktır. Bu nedenle Belediye Başkanımız Adil Kırgöz’e ve ekibine, temizlik işleri müdürümüze, o erken saatte eline hortumu alarak temizlik yapan 2 fedakar arkadaşıma, tüm çalışanlara kendi adıma ve Dikili adına teşekkür ederim. İlçemizin kalkınması, gelişmesi için haydi Dikili el ele…” ifadelerini kullandı.

Kırgöz'ü öven Şener’in paylaşımında, “5 yıl sonra ilçemizin kaldırımlarının belediyemiz tarafından yıkandığını gördüm” sözleriyle ilçede 5 yıl belediye başkanlığı yapmış olan Mustafa Tosun’a eleştirmesi dikkat çekti. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir