MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de ev sahibi başkandan kamp yorumu: İktidarın yolu buradan geçiyor!
Politika
23 Eylül 2022 Cuma 15:18

CHP'de ev sahibi başkandan kamp yorumu: İktidarın yolu buradan geçiyor!

CHP Seferihisar'da 3 günlük kritik bir kamp programına başlarken, ilçenin Belediye Başkanı Yetişkin'den kampa ve Kılıçdaroğlu'nun güne damga vuran konuşmasına dair önemli mesajlar geldi. ''Seferihisar her zaman uğurlu geliyor, buradan bir Büyükşehir Belediye Başkanı çıkardık, Cumhurbaşkanı da çıkartırız... İktidarın yolu buradan geçiyor diye düşünüyorum" diyen Yetişkin ayrıca, "Bu saatten sonra herkesin yerini belli etmesi lazım. Biz Genel Başkanımızın arkasındayız" ifadelerini kullandı.

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve 121 milletvekili yeni yasama yılı ile seçim çalışmalarını masaya yatırmak için İzmir'in Seferihisar ilçesinde kampa girerken, ev sahibi Belediye Başkanı İsmail Yetişkin'den önemli mesajlar geldi. 

Seferihisar Belediye Başkanı Yetişkin kamp değerlendirmesinde, "İktidardan önceki son toplantının Seferihisar’da yapılması bizim için çok büyük bir onur. Seferihisar her zaman ilkleri yaşayan bir ilçe... İnşallah o ilki yaşarız, buradan bir Cumhurbaşkanı çıkartırız. Seferihisar her zaman uğurlu geliyor, buradan bir Büyükşehir Belediye Başkanı çıkardık, Cumhurbaşkanı da çıkartırız... İktidarın yolu buradan geçiyor diye düşünüyorum ben de" dedi. 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun yol arkadaşlarına "Kurtuluşu beraber getireceğiz. Bazılarınızın sesi çıkmıyor... Siz gerçekten benimle birlikte misiniz?" diye sorduğu çarpıcı konuşma hakkında da konuşan Başkan Yetişkin, "Bu saatten sonra herkesin yerini belli etmesi lazım... Biz örgüt olarak hep beraber arkasındayız. Hiçbir şüphemiz yok bundan. Biz örgütümüz ne derse, onu yapmaya hazırız. Biz Genel Başkanımızın arkasındayız’’ diye konuştu. 

Kılıçdaroğlu'nun bu mesajlarının 'Cumhurbaşkanı adaylığı ilanı' olarak yorumlanıp yorumlanamayacağı sorusunu da yanıtlayan Yetişkin, "Nereden baktığınıza bağlı. Bir 6’lı Masa var. Oradan çıkacak sonuca bağlı ama bizim gönlümüzden geçen genel başkanımızın aday çıkması" dedi. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir