MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’de flaş ‘Ataşehir’ kararı: O dört isim disipline!
Politika
5 Ekim 2017 Perşembe 17:37

CHP’de flaş ‘Ataşehir’ kararı: O dört isim disipline!

Seçimin iptal edildiği Çiğli Ataşehir Mahallesi’nde beyaz liste adına yargıya başvuran meclis üyeleri Süleyman Karadağ, Mustafa Avdan ile partililer Ehsan Çam ve Ercan Ulusoy, il yönetimi tarafından kesin ihraç istemiyle tedbirli olarak disipline sevk edildi.

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir İl Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı. Asuman Ali Güven başkanlığında toplanan yönetim kurulu toplantısında disiplin kararları çıktı.

Delege seçiminin ilçe yönetimi ve sonrasında il yönetimi tarafından iptal edildiği Çiğli Ataşehir Mahallesi’nde sandıktan galip çıkan beyaz liste adına şaibenin giderilmesi için yargıya başvuran meclis üyeleri Süleyman Karadağ, Mustafa Avdan ile partililer Ehsan Çam ve Ercan Ulusoy kesin ihraç istemiyle tedbirli olarak disipline sevk edildi. Karar oy çokluğuyla alındı.

Toplantıda ayrıca pazar günü yenilenecek ve ilçe binasında yapılacak Ataşehir Mahallesi delege seçimlerinde 4 il yöneticisinin görev yapmasına karar verildi. 

Öte yandan il yönetimi, ilçelerden mahallelerdeki  itirazlara yönelik verilen kararlarla ilgili herhangi bir evrak gelmediği için mahallelerle ilgili karar almadı.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir