MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de flaş gelişme: İl Eski Başkanı bir kez daha disipline sevk edildi
Politika
18 Temmuz 2019 Perşembe 18:24

CHP'de flaş gelişme: İl Eski Başkanı bir kez daha disipline sevk edildi

CHP İzmir İl Eski Başkanı Karataş hakkında ikinci kez disiplin işlemi başlatıldı. Karataş'ın üyesi olduğu Urla'da ilçe yönetimi tarafından ihracı istendi. Karar oy birliğiyle alındı. İlçe yönetimi dosyayı il yönetimine gönderecek. İl yönetimi daha önce Karataş hakkında soruşturma başlatmış, eski il başkanını kınama cezası istemiyle disiplin kuruluna sevk etmişti. Kurul ise dosyada evrakların eksik olduğunu bildirmişti.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Eski Başkanı Kemal Karataş hakkında bir disiplin dosyası daha açıldı. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Tunç Soyer hakkında uzun süredir sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan Karataş için il yönetimi disiplin soruşturması başlatmıştı.

İl yönetimi tarafından kınama cezası talebiyle İl Disiplin Kurulu'na sevk edilen Karataş'la ilgili kurul dosyadaki eksiklerin tamamlanmasını talep etmişti. 

Karataş’ın dosyasındaki eksiklerin tamamlanması beklenirken, CHP Urla İlçe Yönetimi'nden flaş bir hamle geldi. 

CHP Urla İlçe Yönetimi, bir partiliden gelen; Karataş’ın Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ve parti ile ilgili sosyal medyada küçük düşürücü paylaşımlar yaptığı iddiasını içeren şikayet dilekçesini gündeme aldı.

Hakan Özbadur başkanlığında toplanan İlçe Yönetim Kurulu bugün yapılan toplantıda Urla'dan parti üyesi olan Karataş'ın oy birliğiyle ve kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmesini talep eden karar aldı.

Alınan karar ve dosya il yönetimi tarafından görüşülecek. İl yönetimi ikinci kez Karataş hakkında disiplin kuruluna sevk edilip edilmemesine ve istenecek cezaya yönelik karar alacak.  

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Gamze
 19 Temmuz 2019 Cuma 13:41
Konusanin üzerinde bir giyotin.Hic yakismamis.Gnl baskana hakaret ve kucuk dusurmek suc degil.il baskanina olunca suç
 Hüsnü Yilmaz
 18 Temmuz 2019 Perşembe 22:24
Bu haberi okuyunca,akla rahmetli Chp genel Baskani Erdal Inönü’nun arkadaslariyla gittigi lokanta da söyledikleri hatirlaniyor,garson sormus —ne yerdiniz efendim? —-Inönü,”bir sey yemeyelim,birazdan biz birbirimizi yeriz” diye cevaplamis....
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir