MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de gençlerin yeni başkanından örgüte 3 ilke mesajı
Politika
1 Ocak 2018 Pazartesi 09:58

CHP'de gençlerin yeni başkanından örgüte 3 ilke mesajı

CHP İzmir’de ilk il kongresi gençlik kollarında gerçekleşirken, 2 adaylı kongrede başkan seçilen Ozan Uyan, Gerçekizmir aracılığıyla hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Uyan, örgüte mesaj da verdi: “3 önemli maddeyi kendimize ilke edineceğiz; şeffaflık, çalışmak, üretgenlik.”

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir’de partili gençler yeni il başkanını Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongrede seçti.

Orçun Altanhan ve Ozan Uyan sandıkta yarışırken ipi göğüsleyen Uyan oldu.

CHP İzmir’de gençlerin yeni başkanı Uyan Gerçekizmir’e konuştu. Uyan, “Olağan kongremizde delege arkadaşlarımızın teveccühü ile Gençlik Örgütleri İzmir İl başkanlığı görevine getirildik. Süreç; zor ve çetin geçti. Adaylar çıktı, geri çekildi ve iki adaylı bir kongre gerçekleştirdik. Burada unutulmaması gereken, sevgi, saygı içerisinde, birlik ve beraberlik çerçevesinde bir kongre gerçekleştirmemizdir. Orçun kardeşim ile birlikte verdiğimiz mesajlar bu noktaya getirdi. Bu sebeple tavrı için ona da teşekkür ederim. Kongrede kazanan, kaybeden olmadığını sözde bıraktırmadan özde hissedip yolumuza devam etmektir” dedi.

ÖRGÜTE  3 İLKELİ MESAJ

Hayata geçirmek istediği projeleri de paylaşan Uyan şunları söyledi: “Bizlere bundan sonra önemli sorumluluklar düşüyor.. En başında 3 önemli maddeyi kendimize ilke edineceğiz; şeffaflık, çalışmak, üretgenlik… Böylelikle; ortak akıl ile İzmir gençliğini yöneteceğiz! Bölge modeli örgütlenmesi, komisyonlar, üniversite örgütlenmesi, dergi ve gençlik evi gibi önemli projelerimiz var. Bu noktada bizlere düşen görev; çalışmak, çalışmak ve çalışmaktır. Güçlü bir gençlik için en önemli olarak, sivil toplum kuruluşları ile ciddi ilişkiler yaratıp, önemli projeler yaratmak zorundayız. Hayır Bloğunu genişletmek zorundayız.2019 da 1919 ruhu ile kimseyi süreçlerden dışlamadan, özgür bir Türkiye hayalimiz için bir tuğla daha koyma sorumluluğumuzu unutmadan çalışacağız. Yepyeni bir gençlik örgütlenmesi ve yeni bir heyecanla 2027’de, 2037'de Türkiye Siyasetini sorgulayacak ve öngörecek bir örgütlenme içerisinde olacağız. ’Umudu örgütlemeye geliyoruz’ demiştik. Şimdi Umudu örgütleme zamanı.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Örgüt sizin neyinize
 1 Ocak 2018 Pazartesi 17:18
Inancla neyi orgutleyeceksiniz once sen onu soyle. Delikanli gibi cik aciklama yap ben orfan inanci destekliyorum onla calisiyorum de. Ama yapamazsiniz ihale almaniz lazim
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir