MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de gözler 18'indeki PM'de: İşte İzmir'le ilgili son gelişmeler!
Politika
14 Aralık 2018 Cuma 15:04

CHP'de gözler 18'indeki PM'de: İşte İzmir'le ilgili son gelişmeler!

CHP’de gözler 18’indeki PM toplantısında. İşte İzmir’le ilgili son gelişmeler...

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi’nde 24 Aralık’ta yapılması planlanan Parti Meclisi (PM) toplantısının CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 18 Aralık’a alınması kulisleri hareketlendirdi.

PM'de İstanbul, Ankara, Adana, Mersin ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının açıklanması beklenirken, İzmir’de de Büyükşehir Adayı ve özellikle CHP’nin elinde olmayan 8 ilçenin açıklanıp açıklanmayacağı merak konusu oldu.

Ulusal bir kanalda konuşan örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, “İzmir’de aday adayı olan emek veren, ilçe belediye başkanlarımız var. İzmir meselesinin daha ileri bir tarihte netleşeceğini düşünüyorum” dedi. 

Gerçekizmir’in edindiği bilgiye göre de 18’indeki PM toplantısında İzmir’den hiçbir ilçe belediye başkan adayı açıklanmayacak. Partinin İzmir'e yönelik çalışması sürüyor.

İzmir’in adaylarının Ocak ayında ilan edileceği öğrenildi. CHP’nin önümüzdeki günlerde ilçeler özelinde de İYİ Parti ile ittifak görüşmesi yapacağından İzmir’de ilçelerle ilgili 18'inde aday ilanı zor gözüküyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir